Voiau să ne ia banii cu carduri clonate

Ultima actualizare:

C. Gerasim, de 28 de ani, şi B. Kiril, de 37 de ani, amândoi din Varna, au venit în Capitală pe 6 octombrie, pentru a frauda carduri bancare.

Click aici pentru video!

Cei doi s-au cazat în apropierea Capitalei şi, ghidaţi de aparatură GPS, timp de trei zile s-au deplasat la diferite ATM-uri din oraş, unde au montat dispozitive de copiat carduri bancare.

"Se retrăgeau la locul de cazare în jurul orelor 23.00. Acolo descărcau informaţiile referitoare la conturile bancare şi codurile PIN, pe care le transferau pe laptopuri. La întoarcerea în Bulgaria urma să le inscripţioneze pe cartele PVC cu bandă magnetică şi să efectueze retrageri frauduloase de numerar", precizează oamenii legii.

Din păcate pentru ei, poliţiştii au aflat de planurile lor. Astfel că, în timp ce încercau să demonteze dispozitivele de copiere a cardurilor de la bancomatul Raiffeisen Bank de pe Calea Victoriei, aceştia au fost săltaţi.

"Doar ATM-urile de la Raiffeisen Bank şi Bancpost au fost atacate de infractori", ne-au declarat surse oficiale. Infractorii bulgari au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net