Voia să facă petreceri lângă mânăstire!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Arată ca un adevărat hotel. Are trei niveluri, 18 camere doar pe o  parte şi costă aproximativ 15 milioane de lei. Este vorba despre centrul de recreere pentru care Marius Petcu a fost arestat săptămâna trecută.

Se află în satul Ciofliceni din comuna Snagov, la mai puţin de o sută de metri distanţă de Mânăstirea Romano-Catolică "Părinţii Carmelitani Desculţi".

Citeşte şi:

EXCLUSIV: Iată domeniul de pescuit al sindicalistului Liviu Luca!

EXCLUSIV: Ce palat de sindicalist are Liviu Luca! FOTO/ VIDEO

EXCLUSIV: Averea incredibilă a sindicalistului Liviu Luca! FOTO/ VIDEO

Casa asta voia Petcu s-o facă palat

Pe şeful sindicaliştilor se pare că nu l-a deranjat deloc apropierea dintre cele două construcţii. Ba dimpotrivă! Avea de gând să organizeze mari petreceri aici, cu grătare şi băute până la ziuă.

Mai mult, în planul constructorului există şi o piscină, care trebuia să fie amenajată în curte, sub ochii preoţilor şi surorilor carmelitane.

Aşa arată curtea înterioară a mânăstirii din satul Ciofliceni

simeon stalpnicul png

Şi pentru ca oaspeţii să nu ocolească prea mult cu maşina, sindicalistul Petcu le-a cerut constructorilor să-i facă un drum de acces din poarta complexului şi până la ieşirea în şoseaua principală.

La el s-a lucrat până săptâmăna trecută, când şeful de la Sanitas, sindicat în numele căruia a ridicat viloiul, a fost arestat. El a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie în timp ce lua şpagă 40.000 de euro de la omul de afaceri Petre Scrieciu, pentru ca firma acestuia să execute lucrările la centrul pentru sindicate.

Anchetatorii spun, însă, că suma de bani reprezenta, de fapt, a patra rată dintr-o şpagă de 340.000 de euro.

«Centrul de Educaţie şi Perfecţionare», ghinionul lui Petcu

Acuzaţia de luare de mită i s-a tras sindicalistului Marius Petcu după ce a favorizat repartizarea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect executarea obiectivului „Centrul de educaţie, perfecţionare şi recreere - Snagov".

Preţul negociat al contractului a fost de 9.234.570 lei, fără TVA, şi apoi suplimentat cu suma de 1.875.915 lei. Astfel, din luna septembrie 2009 şi până în luna ianuarie 2011, Petcu, în calitate de preşedinte al Federaţiei Sanitas, a primit de la omul de afaceri Petre Scrieciu, în baza unei înţelegeri anterioare, în mod repetat, sume de bani, reprezentând circa 20% din valoarea fiecărei situaţii de lucrări decontate. Timp de 17 luni, Marius Petcu a primit de la Scrieciu 340.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net