Va fi tratată de o boală rară la o clinică din Italia: doarme tot timpul!

Citeste tot despre: 

Laura Paraschiv are 13 ani, din care mai mult de jumătate i-a petrecut în spitalele din Târgu Mureş, Iaşi, Cluj şi Bucureşti. Copila din Galaţi, pe care o ajutăm de circa doi ani, a primit şansa unui tratament corect, la o clinică din Italia.

Laura a venit pe lume cu o mulţime de diagnostice. Fetiţa face crize de epilepsie şi de apnee (uită să respire), a făcut comoţii cerebrale, dar cea mai mare problemă a ei este hipersomnia diurnă.

Se întâmplă să treacă şi cinci zile în care fetiţa să nu se trezească. Echipa campaniei „Din inimă pentru copii" a vizitat-o de multe ori pe Cristiana la spital, i-am dus medicamente, iar cititorii au donat pentru ea.

Acum Laura se bucură de casă şi de cei dragi. „Sunt două zile de când ne-am externat de la Spitalul Judeţean Galaţi. A avut iarăşi un episod de somn profund şi a stat cinci zile la terapie intensivă. Suntem puţin mai încrezători în şansele ei de vindecare, fiindcă am reuşit să facem o programare la clinica Gess Bambino, pe 16 mai 2012. Ne va costa numai transportul şi cazarea acolo", ne-a spus Ana, mama copilei.

Puteţi dona pe numele ei în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR sucursala Tunari: RO09RNCB 0286001133100003 - în lei.

Loading...