«V-am luat un miliard şi jumătate!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Văd că sunteţi de la Click!, dar parcă tot nu-mi vine să cred că am câştigat marele premiu", ne-a spus Alexandru Suciu. Şi nici nu-i uşor să crezi că ai câştigat un miliard şi jumătate, când toată viaţa ai trăit dintr-un salariu de fochist la Grădina Botanică din Cluj.

Clickmania! a venit însă cu promisiunea unei pensii lipsite de griji pentru Alexandru Suciu.

Clujeanul în vârstă de 59 de ani a refuzat să creadă ore în şir că este fericitul câştigător al extragerii finale a concursului Clickmania!, gândindu-se că are de a face cu o farsă.

"Abia-mi vine să cred ce noroc s-a abătut asupra mea", a declarat Alexandru Suciu, imediat după aflarea veştii că a câştigat 150.000 de lei.

Urmăreşte extragerea finală la Clickmania!

De profesie fochist, în cadrul Grădinii Botanice din Cluj, Alexandru Suciu a trimis 20 de tichete pentru extragerea finală Clickmania!, chiar dacă soţia acestuia, Anica, de 52 de ani, îl descuraja sistematic.

"M-a tot criticat şi mi-a zis că îmi pierd vremea aiurea. Mi-am încercat norocul în speranţa că voi avea şi eu baftă o dată în viaţă", ni s-a confesat clujeanul.

Pe aceeaşi temă:

«Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»

"Clickmania" ne-a făcut fericiţi»

Bebeluşa Oana a extras plicul câştigător

simeon stalpnicul png

El a fost impulsionat să participe la extragerea finală de nepotul său Daniel, elev în clasa patra, cel care l-a şi ajutat să-şi completeze tichetele.

Cei 150.000 îi vor prinde mai mult decât bine clujeanului, el făcând parte dintr-o familie cu venituri modeste. Alexandru câştigă lunar 700 de lei, iar soţia acestuia şi una dintre fiice sunt şomere.

Alexandru Suciu este un cititor fidel al celui mai bine vândut ziar din România, Click! "Eu asta citesc când sunt la serviciu. Nu ratez nici un număr. Mulţumesc ziarului Click! pentru fericirea pe care mi-a făcut-o acum, în prag de Sărbători. Mai ales că nu am avut norocul să câştig niciodată nimic. Am muncit pentru fiecare leuţ".

Citiţi mâine lista completă a câştigătorilor de la extragerea finală Clickmania!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net