Urmăriţi penal pentru o evaziune fiscală de 260.000 de lei

Ultima actualizare:

Administratorii unei societăţi comerciale din Timişoara, un cetăţean italian şi o româncă, sunt urmăriţi penal pentru evaziune fiscală, după ce ar fi făcut mai multe achiziţii din Italia, fără a le înregistra în contabilitate, creând astfel un prejudiciu de aproape 260.000 de lei bugetului de stat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, cetăţeanul italian, în vârstă de 67 de ani, şi o femeie din Timişoara, în vârstă de 40 de ani, sunt urmăriţi penal pentru evaziune fiscală, transmite Mediafax.

Astfel, în urma cercetărilor desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Timiş s-a stabilit că aceste două persoane, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale din Timişoara, au făcut, în ultima parte anului 2007 şi începutul lui 2008, mai multe achiziţii din Italia, pe care nu le-au înregistrat în totalitate în evidenţele contabile ale societăţii.

Ei au creat un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 259.732 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA de plată, prejudiciul nefiind recuperat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net