Uriaşul Planetei îşi caută soţie

Citeste tot despre: 

Cel mai înalt om din lume a vizitat, zilele trecute, Viena cu un scop precis: Să cunoască o fată pe care, ulterior, s-o ceară de nevastă.

Turcul Sultan Kosen are o înălţime de 2,46 metri şi a intrat în Cartea Recordurilor.

Acest lucru nu a compensat însă cu greutăţi de tot felul care apar aproape zilnic.

„Nu găsesc îmbrăcăminte, pantofi, nu pot să mă urc în orice fel de taxiuri decât dacă fac mişcări acrobatice, merg doar cu ajutorul bastoanelor şi toată lumea se uită la mine ca la un monstru. Vreau să mă iubească şi pe mine cineva!", s-a destăinuit Sultan după ce a făcut o plimbare în capitala Austriei.

Totuşi, mai mereu, bărbatul de 27 de ani este cu zâmbetul pe buze. Pentru că s-a obişnuit cu problemele inevitabile. O apăsare care îl macină de ceva timp o reprezintă faptul că femeile nu se apropie de el decât pentru poze.

„Ca şi cum ar fi un monument, o clădire sau o ciudăţenie. Fără să-şi dea seama, persoanele care cer să se pozeze cu el îl jignesc oarecum. Dar, mai nou s-a obişnuit", a spus un prieten de-al lui Sultan.

Acesta însă mărturiseşte optimist că „nu mă consider o vedetă ci, mai degrabă un campion pentru că sunt cel mai înalt om de pe planetă".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1