Urangutanul s-a plimbat la Clasa I

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un pui de urangutan, de 11 luni, a făcut o excursie de şase ore cu un feribot de lux. El a fost izgonit de mama sa, din Grădina Zoologică din Santander, Spania şi, mutat în Porthmouth.

Silvestre, maimuţoiul care face parte dintr-o specie pe cale de dispariţie, a fost îngrijit ca un prinţ. El a fost gonit de mama sa cu toate că, după cum spun îngrijitorii, este deosebit de „blând şi educat".

El chiar venea încontinuu la mama lui şi se lipea de ea căutând afecţiune, dar nu primea nici o atenţie ci avea parte doar de îmbrânceli şi lovituri. „Cazat" într-un compartiment luxos, el a avut parte de toate tratamentele la care sunt supuşi călătorii VIP: Masaj, mic dejun, prânz şi muzică în surdină.

simeon stalpnicul png

„Urangutanul s-a delectat cu panorama superbă, a dormit puţin şi a făcut câteva exerciţii fizice", a povestit Harry Knapper, unul dintre însoţitorii săi.

Dacă ar fi fost om, Silvestre ar fi plătit pentru drumul său 1.700 de euro. El a fost cazat la grădina zoologică din Porthmouth, acolo unde este „ţinut în puf" de îngrijitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net