Unul dintre tigrii evadaţi la Hunedoara a fost prins

Citeste tot despre: 

Unul dintre tigrii care au scăpat astăzi de la Grădina Zoologică din Hunedoara, a fost băgat la loc în cuşcă de angajaţii grădinii, după ce a fost tranchilizat.

Potrivit viceprimarului Hunedoarei Robert Dan este vorba despre o tigroaică.

Viceprimarul a precizat, pentru corespondentul NewsIn, că la ora transmiterii acestei ştiri se continuă căutările celuilalt tigru, care sunt îngreunate deoarece s-a înnoptat. Potrivit acestuia, tigrul care este căutat nu a ieşit din incinta unităţii, relatează NewsIn.

Doi tigri bengalezi de la Grădina Zoologică din Hunedoara au scăpat din cuşcă, astă seară. Potrivit primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada, din primele informaţii reiese că uşa cuştii a fost deschisă de un vizitator al grădinii. Primarul a declarat corespondentului NewsIn că nicio persoană nu a fost rănită şi că toţi vizitatorii aflaţi în momentul respectiv în Grădina Zoo (aproximativ 20 de persoane) au fost evacuaţi.

La Grădina Zoo din Hunedoara se află la ora transmiterii acestei ştiri poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi angajaţi ai unităţii.


Loading...