Unde se pot trata copiii cu autism în Bucureşti

Ultima actualizare:

Centrul „Sfântul Mihail" în Dămăroaia.

Incinta Şcolii Speciale de Hipoacuzici nr. 1. Telefon: 021.667.64.33. Coordonator Marius Zamfir - telefon: 0762.818.124. Costurile ajung la 20 - 30 de milioane pe lună.

Centrul „Horia Moţoi" din str. Mihaela Radu nr. 15, sector 2 Bucureşti. Telefon: 021.210.05.37Coordonator: Valentina Grigore - 0724.000.703.

Pentru diagnostic şi tratamentul aferent dr. Urziceanu de la Policlinica Titan. Analizele de genetică în cazul sindromului X-fragil se realizază la spitalul Parhon, la dr. Ioan.Centru de zi Ana

Servicii oferite pentru copiii cu handicap, dizabilităţi mintale şi familiile acestora în Centrul de Zi Ana şi tipurile de activităţi derulate în cadrul acestor servicii: 1. Servicii de educaţie şi socializare 2. Servicii de recuperare: kinetoterapie, terapie logopedică, ergoterapie, psihoterapie, stimulare pe calculator.

Asociatia "Sfânta Ana", locaţia în str. Petru Rareş nr. 1, sector 1, BucureştiTelefon: 021.223.55.93Email: sfantaana@k.rohttp://www.sf-ana.ro

Aici se primesc copii de la vârsta de 10 ani. Este practic un centru de zi, unde se fac lecţii şi exerciţii cu cei mici. Se asigură transportul de acasă la centru şi înapoi acasă, programul este de la 10.00 la 16.00. Costul este cuprins între 100 - 200 de lei-lună.

Gradinita 87, grădiniţă obişnuită din Dr. Taberei ( Parcul Dr. Taberei), găzduieşte o grupă specială pentru copii cu autism ce au dificultăţi de învăţare mai puţin severe. Nr. maxim de copii care pot învăţa acolo este de 6. Vârsta maximă a copiilor este de 8 ani în anul înscrierii. Personalul de care se poate beneficia, în condiţiile în care toţi copiii frecventează regulat grădiniţa, este compus din un psihopedagog de educaţie specială şi două educatoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net