Una din 20 de femei a făcut sex beată, din cauza lipsei de încredere

Ultima actualizare:

    75 % dintre femei preferă să bea un pahar de vin înainte să facă sex
75 % dintre femei preferă să bea un pahar de vin înainte să facă sex

Un studiu spune că milioane de englezoaice beau alcool înainte să facă sex, deoarece, spun ele, alcoolul le face să fie mai dezinhibate, informează www.dailymail.co.uk.

Cercetătorii care au studiat legătura dintre obiceiurile sexuale şi consumul de alcool printre 3000 de femei, au descoperit că jumătate preferă să facă sex sub influenţa alcoolului. De asemenea, studiul a mai aratat că 6% dintre ele n-au făcut niciodată sex treze.

Femeile nu prea au încredere în propriul corp, aşa că se lasă sub influenţa aburilor de alcool pentru a fi mult mai incitante şi îndrăzneţe.

75% dintre ele au zis că preferă să bea un pahar sau două de vin, înainte de a se băga în pat lângă soţul sau iubitul lor.

Kathryn Lakeland, cea care s-a ocupat de studiu, a spus că lipsa de încredere este cel mai îngrijorător lucru pentru femei: 'Aceste rezultate arată clar că femeile din Anglia nu au deloc încredere în ele. Faptul că alcoolul ocupă un loc important în viaţa lor amoroasă, arată că femeile caută un impuls care să le facă mai sigure pe ele în dormitor', a spus Kathryn.

Studiul a mai arătat că o femeie s-a culcat în medie cu 8 bărbaţi, dar a fost ameţită cu 5 dintre ei şi în unele ocazii nici nu a putut să-şi aducă aminte numele lui a doua zi dimineaţa.

În mod incredibil, 14% dintre femeile ce se află deja într-o relaţie, au admis că nu pot să adoarmă lângă partener, dacă nu beau un pahar de vin înainte.

'Poţi să înţelegi femeile care au nevoie de un pic de curaj, înainte de a se culca cu cineva pentru prima dată, dar unele dintre ele spun că au nevoie de ceva alcool, chiar şi atunci când sunt implicate într-o relaţie stabilă.

Acest lucru este destul de îngrijorător şi eu aş sugera ca aceste femei să vorbească cu partenerul lor despre neliniştile ce le frământă, înainte să-şi găsească soluţia în sticla de vin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net