Un gălăţean acuză carabinierii că i-au ucis fiul

Ultima actualizare:

Sorin Călin (24 de ani), a plecat în Italia, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru a încerca să se împace cu fosta lui prietenă. Duminica trecută, el a reuşit să o convingă pe Mirela, fata care i-a fost alături cinci ani, să se întâlnească într-un bar din Montecatini Terme.

"S-au întâlnit într-o discotecă, duminică noaptea, ca să se împace. Din câte ştiu, ea nu mai fi vrut. Sorin, băut fiind, s-a enervat şi a lovit-o pe Mirela. Carabinierii spun că i-ar fi furat fetei geanta cu 20.000 de euro, apoi ar fi fugit în alt bar, dar carabinierii l-au ridicat după o oră", a spus Sandu Călin, tatăl băiatului.

Dus în cazarma carabinierilor, românul s-a manifestat violent lovindu-se singur cu capul de pereţi. Ca să îl liniştească, oamenii legii au solicitat ajutorul medicilor care i-au făcut o injecţie. La scurt timp, tânărul a decedat.

"Eu nu cred că a murit de la o injecţie. Prietenul lui, care l-a văzut spune că era plin de vânătăi. Nu pot să cred! Băiatul meu nu a murit de la o injecţie!".

Deocamdată, trupul lui Sorin Călin este în Italia, pentru autopsie. Familia lui Sorin Călin a angajat un avocat pentru a afla exact care au fost împrejurările care au dus la moartea băiatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net