Un fotbalist scoţian, eliminat de şase ori în acelaşi meci

Ultima actualizare:

Paul Cooper de la Hawick United, gruparea care activează în liga scoţiană de amatori, a primit "ordinul" de a merge la cabine în meciul bătăios cu rivalii de la Pencaitland.

După ce a încasat cel de-al doilea galben pentru un atac tare asupra unui adversar, Cooper a continuat să bocifereze în direcţia arbitrului. Acesta n-a stat prea mult pe gânduri, eliminându-l practic la fiecare înjurătură mai severă.

Ulterior, Cooper a fost scos de pe teren de propriul antrenor.

Incidentul petrecut în noiembrie anul trecut a fost analizat de Federaţia Scoţiană, care a dat în aceste zile un verdict în acest caz. Atacantul a fost suspendat pentru doi ani de zile din fotbal, veteranul celor de la Hawick menţionând că această decizie îl va face să se retragă.

"Din nefericire, am mai avut probleme în trecut şi aşteptam acum vreo şase luni de stat pe bară. Am fost uluit când am primit doi ani. Cred că s-au dus zilele mele de fotbalist. Am 39 de ani, am crezut că mai pot juca încă vreo câţiva ani, dar acum totul s-a terminat. Sunt dezamăgit pentru că iubesc fotbalul", a spus Paul Cooper.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net