Uite cum topesc gheaţa iepuraşii Playboy - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În ciuda faptului că afară nu era atât de cald încât să se poată practica schi în costum de baie, câteva fete de la Playboy au decis să le bucure ziua bărbaţilor, şi nu numai, aflaţi pe pârtie.

Pentru a demonstra că femeile nu sunt sexul slab și că pot rezista, aproape dezbrăcate și schiind, la temperaturi foarte joase, fotomodelele au decis să le dea o lecție bărbaților prezenți pe o pistă de schi din Canada.

Vezi aici GALERIE FOTO

Chiar dacă mulți vor zice că, atunci când practici sport te încălzești, vă invităm să schiați, îmbrăcați doar în costum de baie, într-un loc unde temperaturile nu trec de zero grade Celsius. Ideal ar fi ca, lângă dumneavoastră să aveți una dintre aceste frumuseți. Vă garantăm că nu ați mai simți frigul... decât mult prea târziu.

Citeşte şi:O voleibalistă poloneză, star în PlayboyPlayboy alege cele mai sexy vedete din 2010 - FOTOVictoria Silvstedt e oficial cea mai sexy suedezăSexy şi rea! Luptătoare de wrestling, goală în Playboy - FOTO"Iepuraşul Playboy 2010" în Italia, scene fierbinţi cu o concurentă Big Brother VIDEO/FOTOFosta iubită a lui Cristiano Ronaldo s-a dezbrăcat pentru ”Playboy”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net