Uite ce decar are echipa naţională!

Ultima actualizare:

    George Florescu, complet echipat de Halloween
George Florescu, complet echipat de Halloween

Contestat de mai toată lumea, dar apărat cu străşnicie de către selecţionerul Răzvan Lucescu, George Florescu face notă discordantă faţă de foştii mari decari din istoria naţionalei, atât pe gazon, cât şi în afara lui.

Florescu nu s-a remarcat până acum la meciurile primei reprezentative, cea mai mare realizare a lui sub tricolor fiind şutul apărat de Lloris la partida cu Franţa.

Totuşi, mijlocaşul Alaniei Vladikavkaz impresionează, nu neapărat pozitiv, în afara gazonului.

Practic, Geo, este mai activ pe reţeaua de socializare facebook, unde dialoghează în permanenţă cu fanii şi prietenii, decât pe teren. Ultima ispravă a închizătorului s-a petrecut de Halloween.

În condiţiile în care cel mai extravagant lucru făcut de Hagi, spre exemplu, a fost să se oxigeneze în cap după o calificare a României în optimile Cupei Mondiale, Florescu şi-a lăsat contestatarii mască prin vestimentaţia aleasă de sărbătoarea împrumutată de la americani.

Jucătorul de 26 de ani a încercat să se deghizeze în vampir, însă costumaţia sa a stârnit râsete.

Florescu a purtat  numărul 10 şi la ultimul  meci al naţionalei,  cu Franţa, la Paris
Florescu a purtat numărul 10 şi la ultimul meci al naţionalei, cu Franţa, la Paris

Rujat strident şi cu nişte urechi de Mickey Mouse pe cap, George, alături de frumoasa sa soţie Irina, au făcut spectacol printre prieteni, arătând că dacă prestaţiile sale nu se ridică la nivelul numărului purtat, măcar la petreceri aduce un pic cu fostul decar al naţionalei, Adi Mutu. Iar îmbrăcămintea purtată de Halloween n-a fost singura bizară pe care a ales-o mijlocaşul de-a lungul timpului.

De la pantaloni de culoarea roşie, până la veste asemănătoare cu cele din „Piraţii din Caraibe", Florescu le-a încercat pe toate.

Şi-a luat Jack Russel Terrier

Viaţa de familie presupune responsabilitate. Şi cum naşterea unui viitor copil presupune mai multă maturitate, familia Florescu s-a mărit cu încă un membru. George şi Irina şi-au cumpărat un câine, pe care l-au numit Junior, în vârstă de doar câteva luni.

Şi-a luat Jack Russel Terrier
Şi-a luat Jack Russel Terrier

Cei doi se mândresc cu frumosul animal de rasa Jack Russel Terrier, care a costat aproximativ 500 de euro, şi au decis să-l arate tuturor, postând câteva poze cu el pe profilul de facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net