Udrea, cam dai rateuri cu hainele!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cea mai admirată femeie din Guvernul României dă semne de oboseală. După ce ne-a obişnuit cu ţinutele ei “la patru ace”, ministrul turismului, Elena Udrea, a devenit neglijentă şi face gafă după gafă.

Drept dovadă că se întâmplă ceva cu Elena Udrea stă apariţia sa în public, zilele trecute, când, împreună cu premierul Emil Boc, a inaugurat o sală de sport construită pentru sătenii din localitatea Micula, judeţul Satu Mare.

Atunci, apetisanta blondă şi-a lăsat "şunculiţele" de pe burtică la vedere. Udrea a purtat un sacou direct pe piele. Aşa că toţi cei prezenţi la inaugurare, inclusiv copiii, s-au holbat năuciţi la burtica ministrului.

A făcut fixaţie pe o bluză

Piteşti septembrie 2010

simeon stalpnicul png

Botoşani august 2010

simeon stalpnicul png

Topoloveni aprilie  2011

simeon stalpnicul png

Dându-şi seama de situaţie, Elena Udrea a început să tragă stăruitor de sacou. În zadar însă! Ce era de văzut s-a văzut. Şi nu e un accident!

În luna aprilie, ministrul turismului a dat-o din nou în bară. La o vizită în judeţul Argeş, a adoptat o ţinută lejeră: costum gri, bluză albă, accesorizată cu o fundă. Tristă alegere! Aceeaşi ţinută a purtat-o Elena Udrea şi în septembrie 2010, tot într-o vizită în Argeş, şi în august 2010, în Botoşani. Câtă lipsă de inspiraţie !

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net