Ucigaşii de la Medicină, petrecere după gratii

CLIIMA20100427_0097_1.jpg

Carmen Bejan şi Sergiu Florea

Studenţii măcelari de la Medicină, din Timişoara, şi-au sărbătorit zilele de naştere la o zi distanţă. Carmen Bejan şi Sergiu Florea au petrecut o parte din ziua lor la sală şi s-au bucurat de puţinele cadouri primite.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţii măcelari, care au ucis şi tranşat la 31 iulie 2009, un rrom de 65 de ani, în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, îşi petrec pentru prima dată zilele de naştere după gratii.

Ambii tineri au împlinit 21 de ani, ei fiind născuţi al distanţă de o zi. Carmen a mers, de ziua ei, la 25 aprilie, la sala de fitness, din Penitenciarul Arad, acolo unde îi place să-şi  omoare timpul.

Cu câteva zile înainte de aniversare, ea a primit de la părinţi mai multe sticle cu băuturi răcoritoare şi câteva cărţi. Părinţii au încurajat-o ca să nu-şi piardă speranţa după gratii. Şi Sergiu Florea a petrecut, luni, 26 aprilie, de ziua lui.

Dimineaţă, el s-a prezentat la popota Penitenciarului Timişoara, unde a gătit mâncare pentru deţinuţi, apoi a fost, pentru două ore, la sala de forţă, după care a trecut şi pe la biserică.

El a primit un pachet de la foştii colegi de facultate, cu  produse cosmetice, mai multe volume de poezii şi dulciuri pe care le-a împărţit câtorva deţinuţi. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1