Tunningul: de la sport la fiţe

Ultima actualizare:

Într-o casă de lângă Piaţa Muncii din Bucureşti stau înghesuite reviste auto, scaune şi borduri de maşini, chei pentru şuruburi şi piele de diferite culori. Pereţii sunt tapaţi cu afişe care ilustrează interioare de maşini tunate.

Aici locuieşte Ionuţ Pârjolea (27 de ani), un florar din Capitală a cărui mare dragoste este remodelarea interioarele de maşini.

"În urmă cu doi ani, am îmbrăcat în piele prima maşină. De atunci, treaba asta a devenit o pasiune pentru mine. Nu câştig mult, în jur de 6 milioane pe lună, dar o fac din plăcere", ne-a explicat tânărul.

Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale tânărului a fost tunarea unui Mercedes ML Browse. Maşina este a unui nepot al lui Tamango, îndrăgitul interpret de muzică ţigănească. Ionuţ spune că rezultatul a fost o bijuterie de maşină.

"Interiorul l-am îmbrăcat complet în piele, la fel şi stâlpii exteriori ai maşinii. De asemenea, emblemele le-am făcut din piele încrustate cu cristale swarovski, la fel şi schimbătorul de viteze. Pe tavanul interior al Mercedesului am pus leduri, a căror intensitate de lumină poate fi reglată. Noaptea este o minunăţie maşina", îşi laudă tânărul creaţia. Lucrare a costat 2.500 de euro şi maşina a fost gata în patru luni.

"Preţurile pleacă de 500 de euro iar cea mai scumpă lucrare pe maşini a mea a fost 4500 de euro. Am mai îmbrăcat în piele şi un club din Rovinari care a costat 820 de milioane", ne-a mai explicat tânărul.

Mercedes cu leduri pe tavan

Iată cum arată un Mercedes căruia Ionuţ i-a pus leduri pe tavan, i-a îmbrăcat interiorul în piele şi i-a montat cristale Swarovski pe schimbătorul de viteze, pe emblema maşinii şi pe scaune. Lucrarea a costat 2.500 de euro şi a durat patru luni.

Aşa arată un Smart «îmbrăcat»

Cel mai spectaculos proiect al său de până acum e fost redecorarea unui Smart. „L-am îmbrăcat complet în piele, interior şi exterior. Am lucrat două luni la el şi a costat 4.500 de euro. A fost prima maşină îmbrăcată în exterior în piele şi cred că a ieşit ceva deosebit", ne-a povestit Ionuţ, care a tunat maşina pentru un om de afaceri din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net