Ţucudean are maşini de 300.000 €

Ultima actualizare:

Omul de afaceri din Arad, Marius Ţucudean, a fost foarte darnic cu fiul său.

CITEŞTE ŞI

FOTO Top 10 cele mai scumpe maşini din lume

Maşini de 200.000 de euro s-au făcut scrum în parcare - FOTO/VIDEO

Şi-a tras Ferrari de 400.000 de euro

La 18 ani, i-a făcut cadou un super-bolid, un Audi R8, în valoare de 150.000 de euro. Până să vină la Bucureşti, noul dinamovist mai conducea şi un Porsche Panamera, maşină aproximată la aceeaşi sumă.

„Maşinile sunt ale familiei, nu sunt ale mele. De unde aş fi avut eu bani să le cumpăr? De obicei, eu merg cu R8-ul", a povestit George. „Eu nu am venit la Dinamo pentru bani. Nu joc pentru bani. Practic fotbalul din plăcere", a recunoscut George Ţucudean.

Puştiul de 19 ani este unul dintre tinerii talentaţi şi ambiţioşi cu care Dinamo a început reconstrucţia. Dar principala condiţie pentru ca aceşti copii să confirme în „Ştefan cel Mare" este ca ei să fie sănătoşi.

Primul organ pe care medicii l-au verificat la aceşti jucători este inima. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui George Ţucudean. Stafful medical al roş-albilor, dar şi medicii de la INMS, unde „câinii" au efectuat vizita medicală, l-au „întors" pe toate feţele pe jucătorul adus de la Arad.

În familia lui George există antecedente cu probleme în zona inimii. Tatăl dinamovistului s-a retras din activitatea competiţională din cauza unor afecţiuni cardiace. Părinţii lui George s-au temut ca boala să nu fie genetică, astfel că l-au supus pe copilul lor, încă de mic, la tot felul de teste, care să releve dacă noul „câine" poate juca fotbal la nivel înalt.

Medicii şi-au dat acordul, însă doctorii sunt în continuare prevăzători cu el. „Sunt sănătos, nu e o problemă genetică, pot să evoluez foarte bine. Am făcut teste pentru a şti cum stă treaba, iar lucrurile sunt OK", a dat George asigurări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net