Trupa Amadeus a fost implicată într-un accident pe autostrada Soarelui VIDEO

Ultima actualizare:

    Trupa Amadeus (Cristina, a doua din dreapta)
Trupa Amadeus (Cristina, a doua din dreapta)

Fetele din trupa  Amadeus au fost implicate într-un accident în lanţ pe autostrada Soarelui.

Andreea Runceanu, una dintre fete, a fost rănită superficial la mână.Potrivit Andreei Runceanu, trupa se deplasează spre Mamaia, unde urma să susţină un concert.

"Am fost implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui în drumul nostru spre Mamaia, unde la prânz avem un concert. La kilometrul 120 a fost un accident în lanţ, erau maşini oprite şi nu am reuşit să le evităm pe toate şi am intrat în parapet", a declarat pentru Mediafax Andreea Runceanu, una dintre membrele trupei Amadeus.

Ea a precizat că membrele trupei sunt bine. "Suntem toate bine. Eu sunt puţin julită la mâna dreaptă, dar sunt ok. Maşina a fost avariată şi am lăsat-o acolo. Am plecat cu o altă maşină spre Mamaia", a precizat Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus le are în componenţă pe Andreea Runceanu - vioară, Alexandra Chise - vioară, Cristina Filotti - clape şi Patricia Cimpoiaşu - violoncel.

Trupa Amadeus a fost înfiinţată în toamna anului 2000, când compozitorul şi managerul Adrian Ordean s-a întâlnit cu viitoarele componente ale grupului şi au pus la cale un proiect muzical.

Ideea era inedită: patru fete cu look îndrăzneţ, cântând la instrumente electrice şi combinând ritmurile pop-dance cu virtuozitatea instrumentelor clasice. Din 2000 pâna în prezent, Amadeus a scos pe piaţă cinci LP-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net