Trucuri pentru a reaprinde focul pasiunii în relaţie!

Citeste tot despre: 

Te-ai săturat de rutină? Nu mai ştii cum să menţii focul pasiunii în relaţia ta? Avem soluţia! Câteva sfaturi practice, uşor de pus în aplicare, dar cu efect garantat!

E vară, dar temperatura de afară nu va fi singura care-l va face să transpire. Nu mai ştii cum să-ţi "înfierbânţi" iubitul?

Dacă îi întrebăm pe bărbaţi care a fost cea mai bună partidă de sex pentru ei, sigur ne aşteptăm să ne vorbească de nopţi nebune, pline de poziţii demne de contorsionişti şi alte detalii picante.

Cu toate acestea, într-un studiu realizat recent de Cosmopolitan, 71% dintre bărbaţi ne-au spus că cea mai bună partidă de sex pentru ei a fost cea în care partenerele le-au demonstrat că îi doresc cu adevărat.


Se pare că, la fel ca şi noi, ceea ce vor cu adevărat bărbaţii este să se simtă doriţi.

Ceea ce el vrea este să simtă că tu nu mai poţi să te abţii de la a-i sfâşia hainele de pe el. Şi asta cere puţin mai mult decât a te pune deasupra lui (deşi nici asta nu este o idee proastă).

Sunt câteva lucruri mărunte care exprimă, însă, foarte multe: cât de mult te excită, cum ţi-ai dori să îi spui la ureche cuvinte "perverse", etc.

Citeşte:

Din mersul unei femei se poate "citi" ce fel de orgasm are - FOTO

30 de lucruri mărunte cărora bărbaţilor li se par sexy!

Iată 5 moduri prin care să faci sex, fără să faci sex!

În fapt, tot ceea ce face ca o partidă de sex să fie nu doar bună, ci nemaipomenită. Acum, că ştii toate astea, citeşte în continuare câteva sfaturi simple, dar atât de eficiente prin care să îi arăţi, în cea mai sexy manieră cu putinţă, că îl doreşti.

1. Deşteaptă-l în miez de noapte cu sărutări şi mângâieri. Începe cu spatele şi gâtul, până se trezeşte.

Te asigurăm că nu îl va deranja deloc să îl trezeşti devreme pentru a face dragoste. În plus, după aceea puteţi să vă continuaţi somnul, îmbrăţişaţi.

2. Nu ezita să îi arăţi cât de mult îl iubeşti, făcând din când în când câte un gest de afecţiune, cum ar fi o super îmbrăţişare.

Şi, dacă îl mai şi săruţi în timp ce îl strângi în braţe cu toată forţa iubirii tale, îi va creşte "temperatura" cât ai zice "sex"

Vezi pe adevarul.es alte sfaturi pe care le poţi aplica pentru a menţine temperatura în patul tău la cote ridicate

Mai citeşte:

Află 10 lucruri ciudate despre sărut!

Vrei să rămâi tânără şi frumoasă? Fă mult sex!


5 metode prin care să-ţi condimentezi viaţa sexuală!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1