Trăieşte în tabela de marcaj

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat trăieşte de cinci ani în clădirea tabelei de marcaj de la stadionul „Eugen Popescu" din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. El doarme pe un pat improvizat din câteva scânduri puse pe navete din plastic.

Cornel Ezaru (31 de ani), locuieşte în incinta arenei sportive, după ce părinţii săi au pierdut apartamentul în instanţă, din cauza datoriilor.

Reuşeşte cu greu să supravieţuiască, mai ales că nu mai poate munci după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe trotuar.

De cinci ani, Cornel stă într-o cameră pe care a amenajat-o şi el cum a putut. Doarme pe un pat din scânduri care stau sprijinite pe o ladă de bere şi un fotoliu.

Dramatic! O poliţistă trăieşte la cinci metri sub pământ, într-o boxă! VIDEO

El trăieşte pe o insulă plutitoare din sticle de plastic! - VIDEO

Trăieşte fără niciun ban de 20 de luni - VIDEO

Trăieşte de doi ani într-o cabină telefonică

„Mă gândesc cu groază de fiecare dată când vine iarna. Tabela de marcaj se răceşte rău şi ţine frigul. Mă învelesc cu o plapumă şi cu pături, dar degeaba, tot îngheţ", mărturiseşte Cornel Ezaru.

El şi-a încropit într-un colţ o mică bucătărie

simeon stalpnicul png

În acest spaţiu impropriu îşi ţine hainele, vasele şi mâncarea primită de pomană pe care este nevoit s-o împartă cu şobolanii.

„Aici este multă umezeală, astfel s-au mucegăit multe dintre hainele mele. Nici şobolanii nu mă cruţă. Intră în cameră prin crăpături de câte ori simt miros de mâncare ", spune târgovişteanul.

Necazurile s-au ţinut lanţ de Cornel Ezaru. El a fost lovit de o maşină, iar cazul a fost muşamalizat, spune el, iar autorii au scăpat fără să fie pedepsiţi de lege.

Acum tânărul trage ponoasele. „Nu pot să muncesc mai mult de o zi cu schijele astea în picioare şi de aceea nimeni nu mă angajează", mărturiseşte Cornel.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net