Directoarea şi fostul iubit s-au bătut în şcoală! După o relaţie de amor eşuată, doi profesori s-au «răfuit» la serviciu

laura-sandu.jpg

Laura Sandu (33 de ani) şi-a luat certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie
Foto: Andrei Balaban

Dascălii au transformat şcolile în ring de box! Este al treilea caz, în doar două luni, când profesorii îşi împart pumni şi picioare, în şcoli, chiar şi sub privirile elevilor. Dacă în celelalte cazuri, profesorii s-au bătut din cauza banilor sau a rivalităţilor profesionale, de data asta, mărul discordiei a fost o relaţie de dragoste.

valentin-isac.jpg

Valentin Isac (36 de ani)
Foto: Andrei Balaban

S-au iubit timp de zece ani, dar acum nu se mai suportă şi sunt obligaţi să lucreze împreună! Ea e directoare la şcoala din comuna Viişoara, Vaslui, el e profesor de engleză şi secretar. În urmă cu câteva zile, la zece luni de la despărţire, cei doi au răbufnit, chiar în biroul de contabilitate. Laura Sandu (33 de ani) i-a atras atenţia profesorului Valentin Isac (36 de ani) că nu-şi îndeplineşte datoria de secretar. Furios, acesta a împins-o, iar directoarea s-a “apărat” cu un pix cu care l-a zgâriat pe gât pe profesor. De aici şi până la bătaie n-a fost decât un pas. Şi-au împărţit pumni şi palme, îmbrânceli şi vorbe grele, iar contabila, martoră la toată scena, încerca disperată să-i potolească! Acum, dascălii vor să mute bâlciul în instanţă. ”Am vânătăi la gură, pe mâini şi pe corp. El era violent şi în timpul relaţiei noastre. A mai avut ieşiri, pentru că nu suportă faptul că eu sunt directoare şi că el îmi este subordonat!”, a spus Laura Sandu, care a depus plângere la poliţie şi şi-a scos şi un certificat medico-legal. Valentin Isac spune însă că directoarea îl terorizează de când s-au despărţit. ”În februarie m-a înşelat cu un individ cunoscut pe Internet şi ne-am despărţit. Nu ştiu ce vrea de la mine, am şi eu o altă relaţie acum, dar ea o terorizează şi pe actuala mea prietenă”, s-a apărat profesorul, care şi-a eliberat şi el certificat medico-legal. În şcoală a fost demarată o anchetă. 

Şi ei s-au bătut pe holurile şcolii

OCTOMBRIE 2014.  Educatoarea Carmen Geanina Tamaş (26 de ani) şi profesoara Alina Năsui (34 de ani) s-au bătut, sub privirile unei eleve, pe holurile şcolii “Virgil Caraivan” din comuna Şuletea, Vaslui. Scandalul a izbucnit de la o sumă de bani pe care soţul educatoarei i-o datora de prea mult timp soţului profesoarei.  

NOIEMBRIE 2014. Profesorul de geografie Liviu Tudor l-a acuzat pe dascălul de folosofie că l-a lovit, din senin, pe holul Colegiului Naţional Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea şi i-a spart nasul, din cauza unor “rivalităţi profesionale”. Profesorul Virgil Vasiloiu a negat incidentul şi a spus că ”totul s-a întâmplat în mintea dânsului”. Profesorul de geografie Liviu Tudor l-a acuzat pe dascălul de folosofie că l-a lovit, din senin, pe holul Colegiului Naţional Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea şi i-a spart nasul, din cauza unor “rivalităţi profesionale”. Profesorul Virgil Vasiloiu a negat incidentul şi a spus că ”totul s-a întâmplat în mintea dânsului”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1