Top 5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui iubitului

Ultima actualizare:

Uneori scoatem anumite perle pe gură care pot face mult rău. Uneori le facem conştient, alteori fără să ne dăm seama. Chiar când facem comentarii aparent inocente, dar care lui îi par devastatoare, putem să rănim de moarte relaţia. Ceea ce le face atât de crude este faptul că aceste comentarii se pretind a fi amabile, ba chiar sfaturi. Pentru a evita acest tip de situaţii care pot face atât de mult rău pe termen lung, am alcătuit o listă de cinci fraze pe care ar trebui să ţi le ştergi din minte.

Când împărtăşeşti un secret cu iubitul tău, îi dai de înţeles că ai încredere în el şi astfel consolidezi relaţia. Totuşi, acest tip de secrete sună mai degrabă a bârfă, iar odată cu secretul dai semnalul că nu te deranjează să-ţi trădezi o prietenă. Şi dacă îi faci asta unei prietene, cum poate fi el sigur că nu i-o vei face şi lui? Consecinţa va fi că el va fi mult mai puţin deschis cu tine pe viitor.Soluţia? Sunt unele secrete care, evident, trebuie să le împărtăşeşti cu altcineva. În acest tip de situaţii, fă-i înainte o mărturisire precum: "Îţi spun asta doar ţie pentru că am încredere în tine". Îi vei demonstra că îţi pasă de dorinţele prietenei tale şi simţi că el poate păstra secretul.

La prima vedere, această frază pare un compliment pentru iubitul tău. Totuşi, când un bărbat aude asta, semnalele de alarmă încep să sune în mintea sa din două motive:

a) Dacă toţi ceilalţi îţi par nişte "fraieri", înseamnă că nu ai avut prea mult noroc în dragoste şi va concluziona logic că singura constantă în toate aceste relaţii sentimentale ai fost tu, deci tu eşti principala problemă.

b) Dacă tu gândeşti despre toţi "foştii" tăi că sunt nişte "fraieri", vei gândi la fel şi despre el, ceea ce nu îl va motiva prea mult să creeze o legătură emoţională cu tine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net