Timişoara-Dinamo 2:0. Gigel, ce mare eşti!

Ultima actualizare:

În prima repriză, Magera şi Torje au trecut pe lângă gol, în vreme ce în partea a doua Goga a fost cel mai periculos om al bănăţenilor, iar Niculescu a dat în bară din lovitură liberă.

Apoi, Gigel Bucur, rămas singur în careu, a preluat şi a şutat pe lângă Curcă. Bucur a dublat apoi avantajul Timişoarei, iar Dinamo a ratat un penalty în minutul 89, prin Marius Niculae, revenit pe gazon după o accidentare.

Torje, care duminică a împlinit 20 de ani, a fost primit ostil de publicul timişorean, fanii neuitând că el a părăsit Bega pentru a juca la Dinamo. Mijlocaşul a fost huiduit la fiecare atingere de minge.

Ioan Andone, posibil viitor antrenor la Dinamo, a urmărit partida de la tribuna I, alături de secundul său Ion Manu. Înaintea jocului a trecut pe la hotelul unde erau cazaţi dinamoviştii pentru a-i încuraja.

La meci a asistat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, acesta preferând să privească meciul de la masa presei alături de fosta glorie a bănăţenilor, Jackie Ionescu. Cristi Borcea a venit însoţit de fiul său cel mare, Patrick.

Partida nu a fost lipsită de incidente. După golul lui Gigel Bucur, suporterii timişoreni au intrat în conflict cu fanii dinamovişti, fiind cu greu calmaţi de jandarmi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net