Teatru experimental: actorii s-au îmbătat în şi au căzut de pe scenă

Ultima actualizare:

    Ca element de recuzită, în spectacol s-a folosit vodcă reală şi nu apă
Ca element de recuzită, în spectacol s-a folosit vodcă reală şi nu apă

Actorii teatrului experimental "Schauspiel" din Frankfurt, care prezentau un spectacol după poemul scriitorului rus Venedikt Erofeev "Moskva-Petuşki" ("Die Reise nach Petuschki"), s-au îmbătat în plină reprezentaţie şi au căzut de pe scenă, relatează publicaţia Bild.

Ca element de recuzită, în spectacol s-a folosit vodcă reală şi nu apă. Patru actori şi-au rostit replicile în timp ce stăteau pe scaune de fier şi se serveau cu băutură dintr-o sticlă.Treptat acţiunea a început să capete un caracter excentric. Actorii au împrăştiat pe scenă foile cu textul rolurilor şi au început să improvizeze, servindu-i cu băutură şi pe spectatorii din primele rânduri.

simeon stalpnicul png

Până la sfârşitul reprezentaţiei, unul dintre actori nu se mai ţinea pe picioare, altul a alunecat pe o foaie de hârtie şi a căzut în aplauzele spectatorilor, aceştia din urmă crezând că totul face parte din spectacol.

Faptul că actorii s-au îmbătat a devenit evident după ce unul dintre ei a căzut de pe scenă, iar altul - sub un scaun. Spectatorii s-au repezit spre ieşire, în foaier instalându-se haosul.

La sediul teatrului au fost chemate echipaje ale poliţiei şi o ambulanţă, unul dintre actori petrecându-şi restul serii la o clinică universitară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net