Te duce cu taxiul şi îţi face portretul

Ultima actualizare:

Firesc, l-am întrebat ce-i cu ele. „Când nu am clienţi, rup un pachet de ţigări, iau cartonaşul din spate, îl întorc şi mă pun pe desenat. De cele mai multe ori, îmi fac autoportretul în oglinda retrovizoare. Nu îmi ia mai mult de zece minute", ni s-a confesat bărbatul de 57 de ani.

Taximetristul grafician ne-a mai spus că nu se dă în lături nici să facă portretul vreunui client, dacă i se solicită acest lucru. „Vând un astfel de cartonaş cu 20-50 de lei bucata. Se dau ca pâinea caldă", ni s-a destăinuit cel supranumit „Pictorul".

Nu a urmat cursurile nici unei şcoli de specialitate. Pur şi simplu, s-a născut cu talentul de „a mâzgăli", cum obişnuieşte să glumească pe seama talentului său.

Citeşte şi:A câştigat 30.000.000 €, dar rămâne taximetristTaximetristă amendată pentru că purta rochieA salvat din flăcări doar aparatul de taxat VIDEO Glume proaste: Taxi tapetat cu ziare şi cafeaA fost plimbat mort cu taxiul

Este taximetrist de prin 1990. Înainte de asta a lucrat într-o vopsitorie auto. „Câştig binişor din taximetrie. Acum, dacă mai ciupesc un ban, doi din grafică, cu atât mai bine", ne-a mărturisit bucureşteanul care a adăugat că niciodată nu a încercat să-şi vândă portretele altfel decât în taxi, „la cerere".

„Omul, când se urcă în maşină, vede cartonaşele şi mă întreabă dacă vreau să le fac şi lor unul ca amintire", ne-a spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net