Târgu-Jiu: Elefanţii fac baie la spălătoria auto! FOTO - VIDEO

Citeste tot despre: 

Elefanţii circului venit tocmai din Germania au făcut baie la spălătoria auto din zona podului de peste Jiu, sub ochii curioşilor.

Angajaţii spălătoriei spun că nu au mai avut parte niciodată de o astfel de solicitare, iar patronii nu au cerut niciun ban pentru acest serviciu.

Târgujienii care s-au aflat, ieri şi astăzi, în zona podului de peste Jiu, din cartierul Abator, au avut parte de un spectacol inedit.

Doi elefanţi au fost spălaţi cu furtunul şi au beneficiat de toate dotările spălătoriei auto, fiind tentaţi chiar să-şi bage trompele în soluţia de curăţare, însă, din fericire, au fost observaţi la timp de unul dintre angajaţi.

Nu am mai spălat în viaţa mea asemenea animale uriaşe. Unii colegi au stat deoparte, de teama lor, dar eu am fost curajos şi i-am spălat.


Au venit aici oameni cu maşini mici şi mari, dar de elefanţi n-am avut parte niciodată. Cred că s-au consumat o sută de litri de apă şi le-am făcut un duş de o jumătate de oră.

Unul dintre ei a dat cu trompa în soluţie, dar l-am observat la timp şi am dat cu multă apă, ca să nu-i fie rău. În 43 de ani nu am mai văzut aşa ceva
“, ne-a spus, astăzi, Laurenţiu Preda, unul dintre angajaţii spălătoriei.

Citeşte întreg articolul şi vezi mai multe poze aici

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1