Târgu-Jiu: Elefanţii fac baie la spălătoria auto! FOTO - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elefanţii circului venit tocmai din Germania au făcut baie la spălătoria auto din zona podului de peste Jiu, sub ochii curioşilor.

Angajaţii spălătoriei spun că nu au mai avut parte niciodată de o astfel de solicitare, iar patronii nu au cerut niciun ban pentru acest serviciu.

Târgujienii care s-au aflat, ieri şi astăzi, în zona podului de peste Jiu, din cartierul Abator, au avut parte de un spectacol inedit.

Doi elefanţi au fost spălaţi cu furtunul şi au beneficiat de toate dotările spălătoriei auto, fiind tentaţi chiar să-şi bage trompele în soluţia de curăţare, însă, din fericire, au fost observaţi la timp de unul dintre angajaţi.

Nu am mai spălat în viaţa mea asemenea animale uriaşe. Unii colegi au stat deoparte, de teama lor, dar eu am fost curajos şi i-am spălat.

Au venit aici oameni cu maşini mici şi mari, dar de elefanţi n-am avut parte niciodată. Cred că s-au consumat o sută de litri de apă şi le-am făcut un duş de o jumătate de oră.

Unul dintre ei a dat cu trompa în soluţie, dar l-am observat la timp şi am dat cu multă apă, ca să nu-i fie rău. În 43 de ani nu am mai văzut aşa ceva

Citeşte întreg articolul şi vezi mai multe poze aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net