Taifunul Megi a făcut ravagii şi în Taiwan - VIDEO

Citeste tot despre: 

Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi 27 sunt date dispărute în urma alunecărilor de teren provocate în nord-estul Taiwanului de taifunul Megi, informează agenţiile de presă internaţionale.

Taifunul Megi face în continuare victime în Asia, ajungând astăzi în Taiwan. Aproximativ 400 de persoane au fost blocate în autoturisme, din cauza căderilor de pietre, a anunţat CNN. Un autocar, în care se aflau 19 persoane, a fost dat dispărut, numărul persoanelor dispărute ajungând la 27, iar cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Printre persoanele rămase blocate se numără şi 200 de turişti chinezi, 25 dintre aceştia fiind deja salvaţi. Autorităţile au mobilizat mai multe trupe militare pentru a salva persoanele blocate, iar elicoptere survolează zona, în speranţa că vor mai observa persoane date dispărute.

Taifunul a făcut deja victime în Filipine şi Taiwan, iar acum se îndreaptă, cu 145 de kilometri pe oră, spre Hong Kong. În sudul Chinei, rafalele de vând s-au intensificat, iar mai multe curse aeriene au fost anulate. Taifunul Megi ar putea ajunge în China mâine dimineaţă.


Loading...