«Szukala m-a trădat!»

Ultima actualizare:

Pentru prima oară de când e în fotbal, „Lordul" şi-a acuzat jucătorii în momentul în care a fost chestionat asupra corectitudinii meciului.

Principalul vizat a fost polonezo-neamţul Lukasz Szukala, cel care a comis henţul ce a provocat penalty-ul ratat de Cadu în prima repriză. Fundaşul de 26 de ani a avut o evoluţie modestă şi în partea a doua a meciului, el având partea sa de vină la două dintre cele trei reuşite ale clujenilor.

„Mă simt trădat. La penalty mi-a picat fisa! Dacă mai face aşa ceva, Szukala va îmbătrâni pe tuşă! Sau n-are decât să vină cu 3 milioane € şi-l las liber... Nici handbaliştii nu dau cu mâna atât de bine! Nu vreau să explic mai mult, trageţi voi concluziile. Din iarnă o să-mi fac o echipă de români", a tunat Pădureanu.

În apărarea fundaşului au sărit soţii Reghecampf, antrenorul care l-a adus pe Szukala la Bistriţa, respectiv impresarul fotbalistului.

„Nu poţi să vii în faţa echipei şi să începi să acuzi de vânzare şi alte lucruri. Szukala vine din Germania, are o altă mentalitate", a spus Reghe.

„Să spui că jucătorii au aranjat un meci contra lui CFR e prea de tot! Eu am vrut să-l ajut pe domnul Pădureanu, i-am adus o listă cu toate echipele care-l doreau pe Junior Moraes, dar e misogin şi nu m-a ascultat! Cei de la Rapid făcuseră o superofertă, dar el a zis că fără 2 milioane de euro plus TVA nu-l vinde. A fost greşeala vieţii dumnealui", a declarat şi Anamaria Prodan.

Cine e Lukasz Szukala

* s-a născut la Gdańsk, în Polonia, dar a locuit de mic în Germania* a mai evoluat la TuS Fortuna Saarburg, SV Trassem, Eintracht Trier, FC Metz, 1860 München şi Alemannia Aachen* la Aachen a ajuns chiar în momentul în care Reghecampf părăsea echipa pentru a se transfera la 1. FC Kaiserslautern* are 12 selecţii la naţionala U21 a Poloniei

Becali: «Fără 200.000 de euro nu dădeau meciul»

În favoarea unui aranjament s-a pronunţat şi Gigi Becali.

„E clar, la pauză s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple! Cu doi-trei jucători s-a făcut treaba. La nivelul ăsta, fără 200.000 de euro nu dădeau meciul! Am impresia că se reîncep vechile tradiţii", a explicat patronul Stelei, care susţine că Lukasz Szukala i-a fost propus chiar în dimineaţa meciului: „Mie mi s-a propus acest Szukala în dimineaţa meciului Bistriţa - CFR. Habar n-aveam cine era, cică e cel mai tare fundaş din România. Când l-am văzut ieri, m-am gândit să-l iau în locul lui Tătăruşanu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net