Szobi Cseh a murit înainte să i se împlinească ultima dorinţă - VIDEO EXCLUSIV

familie-szobi.jpg

Familia l-a condus duminică pe Szobi Cseh pe ultimul drum
Foto: Marian Iliescu

Grupul actorilor de aur se micşorează din ce în ce mai mult, iar vineri am mai pierdut un maestru al scenei, pe Szobi Cseh. La o zi după înmormântarea care a avut loc duminică, văduva artistului şi-a deschis sufletul pentru Click!

Szobi Cseh a dus o luptă crâncenă cu cancerul în ultimii trei ani, însă complicaţiile renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe i-au adus sfârşitul la 72 de ani. Puţini ştiu însă că artistul s-a stins cu un mare regret, pe care ni l-a împărtăşit ieri, printre lacrimi, văduva actorului, Simona Cseh (58 de ani). Însărcinată în şapte luni şi jumătate, Monica, nora din partea băiatului cel mare al lui Cseh, urmează să aducă pe lume, în octombrie, prima nepoată a familiei.

Soţia cascadorului şi cei doi fii au stat în permanenţă lângă sicriu

Soţia cascadorului şi cei doi fii au stat în permanenţă lângă sicriu

“La noi a predominat partea bărbătească. Noi avem doi băieţi, Alex şi Arpad, ei la rândul lor au câte un băieţel, fratele lui Szobi are tot băiat. Acum, nora mea, soţia lui Alex, este însărcinată şi urmează să nască o fetiţă. Toţi ne doream o fetiţă, iar Szobi a fost foarte încântat când a aflat şi abia aştepta să o cunoască. Îmi pare rău că nu a mai apucat s-o vadă”, a declarat, pentru Click!, Simona Cseh, soţia actorului. Rămasă singură în locuinţa din zona Piaţa Alba Iulia, văduva cascadorului va fi vizitată de ambii copii, pentru a-i mai alina amarul. “Mi-e foarte greu să locuiesc singură acum, însă băieţii mei mă vizitează pe rând, pentru că stau aproape. Am o familie superbă, din păcate nu mai e întragă”, ne-a mai spus, îndurerată, femeia.

Legat de proiectele actorului (n.r. – a fondat o şcoală de cascadorie pentru copiii nevoiaşi), Simona Cseh ne-a spus că încă nu ştie ce se va întâmpla cu ele. Cât despre averea lui Szobi, adică maşina şi apartamentul, acestea rămân soţiei, pentru că băieţii sunt amândoi la casele lor. Tot soţia va încasa şi drepturile de autor. 

Loading...

Citește și