„Supercupa Lidl la fotbal”. Lidl România și-a desemnat prima serie de campioni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

V-ați trezit în vreo dimineață cu convingerea fermă că ziua aceea urma să fie cea mai importantă zi din viața dumneavoastră? Că după o noapte în care nu ați reușit să furați o oră de somn sunteți mai în formă decât dacă v-ați fi odihnit zece ore consecutive? Ei bine, atunci trebuie că știți starea de spirit a celor peste 400 de angajați Lidl România care au ajuns la București cu ocazia primei ediții a Supercupei Lidl la fotbal. Un fel de campionat intern de fotbal al angajaților Lidl România, o competiție care a egalat, fie măcar la capitolul legat de spiritul de luptă al combatanților, tot ceea ce microbistul poate observa cu ochiul liber la televizor urmărind partidele ce au loc sub egida Champions League, probabil cea mai cunoscută competiție fotbalistică a tuturor timpurilor.

Atunci când s-a decis organizarea unei asemenea competiții interne echipa Lidl știa că interesul va fi mare, însă entuziasmul angajaților a depășit așteptările. După o singură strigare, angajații s-au grăbit să onoreze ceea ce am putea numi mai în glumă, mai în serios, „Liga 1” la fotbal Lidl România.

Au sosit la București cu zâmbetul pe buze și tot așa au și plecat, chiar dacă nu s-au numărat neapărat printre învingători. Au venit din toate colțurile țării, dovadă stând denumirile echipelor participante: Viitorul Teiuș, Stelele Moldovei, Leii Timișoara, CSM Vâlcea, FC Lidl Iași, FC Craiova, Lupii Galbeni, Cetate Suceava, Depozit Iernut, Taurii Brașov sau Dunărenii. Desigur, nu au lipsit nici echipele cu denumiri exotice, precum Titanii din Rebreanu, Mannschaft, Lupii Dacici, Young Boys Expansiune sau cele care și-au exprimat încă din primul moment ținta aleasă, precum MS Bate Vântu, Here for Beer, X-treme Team.

În Capitală angajații Lidl au petrecut două zile și două nopți de neuitat. Cazarea, masa și transportul le-au fost asigurate. În schimb ei au trebuit să-și ofere întreaga energie pe terenul de fotbal, în compania celor 40 de formații înscrise la startul competiției. Cronicarul nu va insista pe zbuciumul, pe vaietul, pe furtuna ce au însoțit fiecare confruntare. Cu fiecare etapă ce era depășită se contura marele titlu: formația campioană la fotbal din cadrul companiei Lidl României. Fiecare trupă a sosit cu zece componenți în lot, dintre care șase erau titulari de drept. .Iar la final, după aprige bătălii, cele mai bune trei formații s-au acoperit de glorie. De faimă, dar  și de premii. Fiindcă campionii Lidl România, cei de la Depozit Iernut, vor merge la jumătatea lunii mai să asiste în direct la finala UEFA Europa League, găzduită anul acesta de Parc Olympique Lyonnais, cea mai nouă arenă construită în cel de-al doilea oraș al Franței. 

Vicecampionii Lidl România au fost premiați cu câte un echipament profesionist pentru fotbal,  dar și cu bilete la alegere pentru un meci ce va avea loc în perioada imediat următoare în România.

Medaliații cu bronz au primit și ei câte un echipament profesionist pentru fotbal, în timp ce restul echipelor participante au plecat acasă ducând în bagaje și ei câte un trening care să le reamintească de zilele de neuitat, dar și să le întrețină până la anul dorința de revanșă.

Nu știm dacă descoperitorii de talente ai echipelor profesioniste din prima noastră ligăfotbalistică au fost prezenți la marea competiție. Dar știm că dacă ar fi văzut cu ochii lor bucuria de a juca, dar și încleștarea ce au însoțit fiecare meci, ar fi avut ce să povestească celor de la .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net