Sunt mândri de fetele lor

“Am făcut la viaţa mea şi bune şi rele, dar mă mândresc cu ceva, cu fetele mele”. Sunt versurile unei cunoscute melodii de petrecere, care se potrivesc de minune şi unor oameni din fotbalul românesc, care şi-au dorit şi băieţi, dar s-au ales numai cu fete.

Gigi Becali este un tip foarte sensibil atunci când vine vorba despre fiicele sale. Patronul Stelei şi soţia sa, Luminiţa, au împreună trei fete, Teodora, de 14 ani, Alexandra, de 13 ani, şi Cristina, mezina familiei, în vârstă de doar 9 ani.

Latifundiarul din Pipera mărturiseşte de câte ori are ocazia că-şi iubeşte la nebunie copiii, motiv pentru care este şi un părinte strict.

"Fetele mele au preocupări serioase. Ele trebuie să înveţe bine, să fie cuminţi, să meargă duminica la biserică, nu să stea să piardă vremea la televizor şi să se uite la toate porcăriile", spunea Becali.


Finanţatorul din Ghencea a povestit că se va implica şi în viaţa sentimentală a fiicelor sale: "Primul băiat care le va pupa pe fetele mele, le va duce şi la altar".

Gigi nu e singurul din "clanul" Becali care are fete. Culmea e că atât el, cât şi Giovani şi Victor au avut noroc numai de fete.

Victor Becali şi soţia sa, Manuela, au un singur copil, Alina, mare amatoare de sport.

Moştenitoarea familiei Becali nu e neapărat o microbistă, deşi îi place şi fotbalul, ci e pasionată de hipism, având rezultate bune la competiţiile interne dar şi cele internaţionale.

Alina Becali a mai făcut în copilărie tenis şi dans sportiv.

Giovani Becali se laudă şi el cu partea feminină a familiei. Impresarul, aflat în divorţ de soţia sa, Estella, are trei fete.


Pamela, cea mai mare, în prezent studentă, Andreea, de 20 de ani, şi fiica cea mică Laura.

Fiica mijlocie a lui Giovani a fost "motivul" împăcării dintre dinamovist şi patronul din Ghencea, după ce ei nu-şi vorbiseră de ani buni.

Cei doi au îngropat securea războiului la majoratul Andreei, acum doi ani.

Fiica lui Mateuţ nu vrea fotbalişti

Dorin Mateuţ şi-a lăsat fata să facă ce vrea în vâltoarea din Bucureşti. Natalia a ajuns rapid pe prima pagină a ziarelor mondene şi o prezenţă constantă în cluburile din Capitală.

Fata, în vârstă de 19 ani, s-a apucat de modeling şi câştigă destul de bine.

Pe plan sentimental, bruneta nu şi-a găsit încă jumătatea, dar spune că bărbatul vieţii ei nu va fi un fotbalist.

Alexandra şi Natalia


Natalia i-a insuflat pasiunea pentru "cluburi" şi surorii ei, Alexandra (15 ani), o prezenţă din ce în ce mai vizibilă în barurile bucureştene.

Balaci, cu două «minuni blonde»


Fostul jucător al Universităţii, Ilie Balaci, a avut mari bătăi de cap din cauza celor două fete pe care le are.

Blonde, frumoase şi celebre datorită tatălui lor, tinerele din "clanul" Balaci au avut mulţi pretendenţi, motiv pentru care Balaci a fost mai mereu în preajma lor.

În cele din urmă, fetele l-au scăpat de griji şi s-au aşezat la casele lor.

Lorena, 32 de ani, s-a căsătorit cu Eugen Trică, fotbalist, cu care are doi băieţi, în vreme ce Liana, 25 de ani, l-a ales pe tenismanul Adrian Ungur şi i-a dăruit doi băieţi.

Sorin Cârţu, trist după ce i-au plecat fetele de acasă


Supărare mare pe Sorin Cârţu în această vară. Nu fotbalul l-a făcut să sufere, ci fiica cea mică, Roxana, care a părăsit căminul şi s-a mutat alături de iubitul ei, cu care a şi făcut nunta în luna iulie.

Ligia, fata cea mare a antrenorului care şi-a serbat vineri cea de-a 55 a aniversare, s-a căsătorit şi ea în anul 2009.

"Asta e soarta celor care au fete, să rămână fără ele. Şi eu, şi Balaci şi Cămătaru am păţit la fel. Ce să facem dacă fotbaliştii nu ştiu să facă decât fete", a glumit Sorin Cârţu.

Bunul său prieten şi fost coleg la Ştiinţa, Rodion Cămătaru, are şi el două fete, Roxana, 20 de ani, şi Alexandra, 24 de ani.

Rednic îşi ţine fetele departe de România

Mircea Rednic este secretos în privinţa vieţii private.

Totuşi, nu şi-a ascuns cele două fete, Luana şi Raisa, care sunt la şcoală în Belgia.

Luana, fata cea mare, a cochetat cu tenisul de performanţă, însă fără rezultate notabile, în vreme ce Raisa a ales latura artistică.

Este studentă la Şcoala Superioară de Arte St. Luc, din Liege.

Chivu încearcă până face şi băiat


Şi-a dorit la nebunie un băiat care să-i calce pe urme atunci când va creşte, însă până acum destinul i-a întors spatele din acest punct de vedere.

Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, are două fete, Natalia, în vârstă de aproape doi ani, şi Anastasia, născută de Adelina acum câteva zile.

"Cristi a spus că vom încerca până vom avea şi un băiat. Oricum, ne dorim mulţi copii", a spus soţia fundaşului lui Inter Milano.

Balint: «Nu oricine ştie să facă fete»


Gabi Balint e în culmea fericirii, după ce la începutul lunii, fosta prietenă Raluca Petrică i-a născut o fetiţă.

Deşi iniţial antrenorul Moldovei a spus că nu vrea să aibă nici o legătură cu copilul, a revenit la sentimente mai bune.

"Sunt foarte fericit că am două fete acum. Nu oricine ştie să facă fete", a spus Balint, care mai are o fiică, Denisa, de 11 ani, din fosta căsătorie.

Dan Petrescu, trei fete din două căsnicii


Dan Petrescu nu se laudă doar cu performanţele sportive, ci şi cu reuşitele din viaţa personală.

"Bursucul" se mândreşte cu cele trei fete, două din prima căsătorie şi una din actualul mariaj cu Adriana.

Fiicele mari ale lui Dan, Rebecca (16 ani) şi Chelsea (12 ani) locuiesc de doi ani în Statele Unite ale Americii, la New York.

Fetele sunt pasionate de sport, Rebecca face baschet, iar Chelsea este atrasă de hipism.

Tehnicianul lui Kuban petrece mai mult timp acum cu Jennifer, fiica cea mică, 2 ani şi jumătate.


Loading...