Steaua, două meciuri cu porţile închise

Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a LPF a decis ca Steaua să joace două etape fără spectatori, după ce la derby-ul cu Dinamo mai multe torţe şi fumigene au fost aruncate pe teren.

Steaua va juca fără spectatori partidele cu Pandurii Tg. Jiu (etapa a 7-a) şi Gloria Bistriţa (etapa a 9-a). De asemenea, clubul din Ghencea a fost sancţionat şi cu o penalitate sportivă de 40.000 de lei.

În altă ordine de idei, pentru incidentele de la meciul Astra Ploieşti-Rapid, scor 3-1, când suporterii rapidişti au încercat să intre pe teren, membrii Comisiei de Disciplină au decis să sancţioneze clubul prahovean cu o etapă de suspendare şi o amendă de 40.000 de lei. Clubul Rapid nu a fost sancţionat pentru că în urma deciziei CEx al LPF cluburile nu mai răspund de suporterii care merg în deplasare.

Jucătorii Laurenţiu Iorga (Oţelul Galaţi), Sergiu Costin (Oţelul Galaţi) şi Marius Popa (Internaţional Curtea de Argeş) au primit câte o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei, pentru că în meciurile din ultima etapă au fost eliminaţi.

Cazul memoriului depus de Unirea Urziceni împotriva patronului lui FC Timişoara, Marian Iancu, a fost clasat, pentru că oficialul bănăţenilor a dezminţit declaraţiile apărute în presă. De asemenea, comisia a amânat pentru data de 16 septembrie cazurile în care FC Vaslui a cerut ratificarea unor sancţiuni de 25% din salariul anual pentru jucătorii Kuciak, Kirovski, Genchev, Pavlovic, Akakpo şi Bălace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net