Stadionul Dallas Cowboys distrus de un băieţel de 11 ani - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Construit în 1971 cu un cost total de 35 de milioane de dolari celebrul stadion de fotbal american Dallas Cowboys a fost făcut una cu pământul în mai puţin de 25 de secunde, în urma unei explozii declanşate duminică dimineaţa de către un băieţel de numai 11 ani.

După şase luni de planificare şi amplasarea unei tone de dinamită în toate punctele de rezistenţă ale structurii, stadionul Dallas Cowboys a fost dărâmat duminică dimineaţa, într-o ceremonie, poate mai fastuoasă decât cea de la lansarea lui din 1971.

simeon stalpnicul png

Fani ai echipei, amatori de demolări sau trecători curioşi s-au oprit să vadă cum celebra arenă din Dallas se transformă în ruină, în mai puţin de un minut. Cu un spectacol de artificii care a precedat dărâmarea şi numărătoarea inversă a asistenţei, explozia a fost declanşată de tânărul Casey Rogers (11 ani) selecţionat în urma unui concurs de eseuri.

simeon stalpnicul png

Arena a găzduit meciurile de fotbal american ale reprezentativei Dallasului până în anul 2008, când echipa s-a mutat în noul său stadion, în valoare de 1,2 miliarde de dolari, din apropierea oraşului Arlington.

simeon stalpnicul png

"Chiar şi în zori, când am ajuns la stadion am oprit maşina ca să mă mai uit încă o dată la el. Mi s-a pus un nod în gât. Toţi aceşti ani au fost minunaţi", a explicat Jerry Jones, omul care a cumpărat echipa şi stadionul Dallas Cowboys în 1989.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net