Spania: Un român creează pantofi de lux pentru femei

Ultima actualizare:

Dacă îl cauţi pe Constantin Pâslaru (40 de ani), îl găseşti printre rafturile cu calapoade ale fabricii sale sau alegând materialul perfect pentru următorul pantof de damă pe care îl va crea. Sunt 2.800 de metri pătraţi de spaţiu dedicat încălţămintei pentru femei.

„Persoanele care mă vizitează au, de obicei, cravată şi poartă un costum scump, de firmă. Pe mine mă găsesc alături de muncitorii mei, prin fabrică. Toţi îşi doresc să intre în biroul meu, însă nu le pot oferi decât un scaun comod pe care să se aşeze, pentru că sala mea de şedinţe e goală. Nu am ce face într-un birou: eu am venit aici să muncesc“, glumeşte el.

„Pe piaţă nu mai există nicio creaţie nouă. Marii designeri au renunţat de mult să mai creeze. Ceea ce apare sunt modele vechi, îmbunătăţite, însă nu există nimic inovator. Manufacturile au dispărut, totul este scos pe bandă. Toate aceste lucruri m-au determinat să renunţ la contractele cu marile firme şi să scot pe piaţă propria mea marcă de pantofi: Kardians. Vreau să readuc în atenţie manufactura, încălţămintea realizată cu migală“, spune hotărât Constantin, care a investit în jur de trei milioane de euro în afacerea sa. Află cât va costa o pereche de pantofi şi unde vor fi deschise magazine Kardians.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net