Sorin Dănilescu, directorul Intact Interactive, s-a sinucis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Managerul, în vârstă de 37 de ani, s-a aruncat de la etajul 5 al apartamentului în care locuia.

UPDATE 14.15: Soţia lui Sorin, Cristina, le-a spus apropiaţilor că nu îşi poate explica ce l-a determinat pe soţul ei să facă acest gest. „Sunt absolut şocată! Nu a lăsat niciun mesaj de adio! A fost iubirea vieţii mele, Sorin. Ne ştiam din clasa a IX-a“, a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

UPDATE 13.45: Sorin Dănilescu a dormit cu fetiţa lui în noaptea trecută. Ora exactă a tragicului eveniment nu se ştie deocamdată, din cauză că micuţa nu a observat când tatăl său s-a ridicat din pat. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, apelul prin 112 s-a făcut la ora 6.21. Un trecător a sunat la Poliţie după ce i-a descoperit cadavrul pe trotuarul din faţa blocului.

Oamenii legii au anunţat-o apoi pe soţia lui Sorin Dănilescu despre incident (surse din Media susţin că ar fi fost anunţată de către o vecină)  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În momentul de faţă nu se ştie dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o cădere accidentală. Oricum, anchetatorii exclud varianta crimei. Victima, care era întinsă pe asfalt în momentul când a fost descoperită, era îmbrăcată în pijamale.

«Căderea s-a făcut din dreptul balconului. Cadavrul a fost dus la INML pentru autopsie, care se va face mâine», susţine Radu Gavriş, şeful Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Sorin Dănilescu, împreună cu soţia sa, Cristina, la nunta unor prieteni

simeon stalpnicul png

UPDATE 13.15: Comunicat din partea Intact Media Group: „Suntem profund indurerati de vestea tragica a disparitiei colegului nostru Sorin Danilescu. Ii suntem alaturi familiei in aceste momente de suferinta. Dorim sa facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata aceasta situatie cu toata grija si decenta, cu atat mai mult cu cat tragedia familiei implica un copil aflat abia la inceputul vietii

Poliţiştii au demarat o anchetă, deşi nu sunt suspiciuni că ar fi vorba despre altceva decât o sinucidere. «Nu putem da detalii despre caz deoarece în momentul de faţă este o anchetă în desfăşurare.

Este vorba despre un cetăţean care a căzut de la etajul cinci al unei clădiri şi a murit pe loc. Conform procedurilor, trebuie să analizăm probele pentru a fi siguri că este vorba de o sinucidere», a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Dramele din familia Dănilescu: fratele lui Sorin a accidentat mortal o persoană

Mihai Cătălin Dănilescu, fratele lui Sorin şi antrenor la Centrul de copii si juniori al clubului Dinamo, a accidentat mortal cu maşina o persoană în 2001. El a fost eliberat după cinci zile din arest, motivul fiind absenţa probelor.

Mihai Cătălin Dănilescu l-a lovit cu maşina pe Vladimir Sarchievici, pe 9 august, pe strada Braşov din Capitală, după care a părăsit locul accidentului. Victima a murit la Spitalul Universitar. A doua zi după producerea accidentului, Dănielescu s-a predat, iar Parchetul Tribunalului Bucureşti a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru cinci zile, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

.........................

La ora 5 dimineaţa, seviciul 112 a primit un apel chiar de la soţia lui, însă medicii nu au putut face nimic, informează paginademedia.ro.

Sorin a lăsat în urmă o fetiţă de şapte ani.

In mai anul trecut, după şase luni in funcţia de director de dezvoltare al Intact Interactive, Sorin Danilescu a părăsit această funcţie. El a fost apoi director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor până în august 2009, cand a devenit şef la  Intact Interactive, în locul lui Bogdan Gavrilă.

În decembrie 2009, el i-a predat ştafeta lui Augustin Roman şi a rămas pe poziţia de director de dezvoltare. La 1 ianuarie 2011, el a preluat din nou conducerea Intact Interactive.

«Trist sfârşit de drum, mă mahneste profund. Sunt socat, mi se pare incredibil si dupa ce deja am vorbit cu Crina, sotia lui. Sorin a fost cel mai bun prieten al meu din copilarie si a ramas un prieten foarte aproape de mine.

Ieri trebuia sa ne vedem la antrenamentul de dans al fetitelor, dar n-a avut timp sa ajunga. Se gandea mereu la noul job, era foarte stresat, un profesionist redutabil. N-am cuvinte si coerenta sa-mi exprim durerea», a declarat pentru «Adevărul de Seară», Dorin Chioţea, şef Secţia Adevărul Sport, fost coleg cu Dănilescu.

Sorin Dănilescu a fost unul dintre fiii directorului sportiv de la Dinamo, Constatin (Tică) Dănilescu.

(Sursă FOTO articol: refresh.ro)

CV-ul lui Sorin Dănilescu

Consultant

Intact Media Group(Management Consulting industry)

September 2010 — Present (5 months)

Owner Barracuda Networks Romania(Computer Hardware industry)

December 2005 — Present (5 years 2 months)

Business Development Manager Intact Interactive(Online Media industry)

December 2009 — May 2010 (6 months)

General Manager Intact Interactive(Online Media industry)

August 2009 — November 2009 (4 months)

Business Development Manager Gazeta Online(Online Media industry)

February 2008 — August 2009 (1 year 7 months)

Site Manager eMAG(Retail industry)

February 2007 — January 2008 (1 year )

Consultant Beyond Media(Privately Held; Computer Software industry)

July 2006 — November 2006 (5 months)

Consultant Netbridge(Privately Held; Internet industry)

May 2006 — June 2006 (2 months)

New Media Manager Publimedia(Privately Held; Publishing industry)

July 2005 — April 2006 (10 months)

CEO Apropo(Online Media industry)

January 2003 — June 2005 (2 years 6 months)

CTO Media Pro Group(Publishing industry)

January 1999 — June 2005 (6 years 6 months)

IT Manager Prosport(Publishing industry)

February 1997 — December 2002 (5 years 11 months)

Broker Romanian Investments Institute(Financial Services industry)

September 1996 — February 1997 (6 months)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net