Sora româncei traficante:«Aş renunţa la orice pentru Alexandra»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Te iubesc, surioară, şi aş vrea să te pot vedea, peste două săptămâni, de ziua mea. Tu ai fi cel mai frumos cadou pe care l-aş primi!". Aşa sună mesajul pe care Ana, sora mai mică a româncei arestate în urmă cu opt luni în Ecuador pentru trafic de droguri, îl transmite, prin intermediul ziarului Click!, Alexandrei Rupa.

Peste o săptămână, Ana Maria Rupa îşi va sărbători majoratul şi nu îşi doreşte nici vreo bijuterie, nici o excursie în locuri exotice. „Cel mai frumos cadou pentru mine ar fi să îmi văd surioara", ne-a spus adolescenta. Ana Maria îi calcă pe urme surorii ei în privinţa frumuseţii ochilor, dar spune că nu vrea să apară în fotografii. „Nu vreau să ajung vedetă. Am şi eu prieteni şi vreau să apar cu capul sus pe stradă. Nu îmi e ruşine cu ce a făcut Alexandra, pentru că ştiu că a făcut-o pentru copilul ei. Ce poate fi mai frumos pentru o mamă, decât să-şi ajute copilul. Dar lumea judecă altfel", ne-a explicat tristă tânăra.

Locuieşte alături de tatăl său şi nepoţelul ei, Alex, şi pare cel puţin la fel de afectată. „M-am săturat să plâng. Şi tata şi Alex au motivele lor să fie trişti, dar pentru mine Alexandra chiar a fost o soră. Era mai mare şi mai îmi dădea sfaturi, aşa ca între fete.

Energia şi ambiţia ei mă făceau şi pe mine mai optimistă că va fi bine şi pentru noi", ne-a spus Ana Maria, care pare să-i calce pe urme şi în privinţe meseriei. Face practică pentru e deveni ospătăriţă, ceea ce a lucrat şi Alexandra pentru o perioadă.

Pentru Alex a devenit şi soră şi mamă. Copilul pare să se simtă mai protejat ca oriunde în prezenţa Anei Maria, iar ea pare să fie îmbărbătată de atitudinea lui. „Negociaţi cu Alex dacă vreţi să mai vorbiţi cu mine. El negociază cel mai bine din familie", ne spune zâmbind pentru prima oară Ana Maria.

Par de nedespărţit cei doi şi au cel puţin o dorinţă comună: să o vadă pe Alexandra. Tânăra are şi ceva să-i transmită surorii ei: „Chiar dacă ne-am mai şi certat aşa ca fetele, vreau să ştie că o iubesc. Pentru mine ar fi cel mai frumos cadou de majorat să o văd pe Alexandra intrând pe uşă. Aş renunţa la cea mai scumpă bijuterie din lume pentru ea. Până atunci îl am pe Alex, care îi seamănă leit în atitudine".

Citeşte mai multe amănunte despre povestea Alexandrei:Alex se linişteşte doar când aude vocea mamei«Alexandra, vino acasă pentru copilul tău!»Preşedintele Ecuadorului, lăsat fără cuvinte o româncă închisă pentru trafic de droguri

A impresionat un preşedinte

Frumuseţea Alexandrei Rupa l-a impresionat pe președintele Ecuadorului, Rafael Correa.

simeon stalpnicul png

Tânăra e închisă sub acuzaţia de trafic de droguri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net