Soluţii pentru o locuinţă mai călduroasă

Ultima actualizare:

În felul acesta, serile lungi şi mohorâte ţi se vor părea mai uşor de trecut. O dată ce te-ai hotărât să schimbi atmosfera casei, este esenţial să urmezi nişte reguli de decorare.

În primul rând, trebuie să te hotărăşti asupra atmosferei pe care vrei s-o creezi. Nu alege culorile pereţilor după moda sezonului, probabil că peste câteva luni o să realizezi că pereţi tăi proaspăt vopsiţi, de care sigur eşti mândru, nu mai sunt în tendinţe.

Cel mai simplu şi ieftin mod de a face o schimbare unui interior este acela de a colora pereţii. Sunt multe variante, însă cea mai rapidă metodă rămâne vopseaua lavabilă, care trebuie asortată cu mobilierul şi covoarele.

Accesoriile sunt importante

Lumina este importantă într-o încăpere. Aşază lângă canapea un lampadar de podea, cu un abajur mare, de culoare deschisă. Poţi aplica pe perete rame goale, pe care le poţi confecţiona chiar tu.

Îţi trebuie o baghetă de polistiren pe care o tai la unghi de 45 de grade. Le vopseşti în culori deschise şi le aplici pe perete cu scoci dublu-adeziv deasupra canapelei şi lampadarului.

Pernele colorate, aruncate pe canapea şi fotolii, sunt pete de culoare de efect. Dacă bugetul îţi permite, alege un covor asortat cu pernele sau cumpără draperii în culori deschise.

Obiectele decorative, în contrast

Obiectele decorative se aleg aşa: dacă ai livingul în culori calde, atunci obiectele de decor trebuie să aibă culori reci. Ai nevoie de câteva vaze înalte de sticlă colorată şi farfurii din ceramică sau metal.

Vazele le umpli în straturi cu castane, boabe de porumb sau grâu, apoi înfingi în ele crenguţe vopsite cu auriu sau argintiu şi le aşezi pe jos, într-unul din colţurile camerei

 În farfuriile mari de ceramică pui câteva boabe de cafea, 2-3 lumânări, câteva crenguţe cu măceşe roşii şi unul sau două tărtăcuţe mici, pe care le vopseşti cu lavabila care ţi-a rămas de la zugrăvitul peretelui. Farfuriile pot fi aşezate pe măsuţa de cafea sau pe orice etajeră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net