Şoferii bucureşteni, printre cei mai „nebuni” din lume

Citeste tot despre: 

Dacă o maşină trece pe lângă tine ca fulgerul într-o zonă cu restricţii de viteză e clar că e condusă de un bucureştean. Dacă îl tragi la răspundere că ţi-a tăiat calea, sigur va coborî din maşină să te ia la bătaie. Aşa sunt văzuţi şoferii bucureşteni pe site-ul www.opentravel.com, un portal care permite oricui să-şi împărtăţească impresiile de călătorie.

Bucureştenii fac parte din categoria celor mai agresivi şoferi din lume, alături de cei din Mumbai (India) Manila (Filipine), Cairo (Egipt) şi Shanghai (China).

Potrivit străinilor care au fost în Bucureşti, şoferii bucureşteni „se strecoară în fiecare spaţiu posibil, agitând mâinile plini de mânie şi înjurând ca birjarii. Dacă îi calci pe coadă în vreun fel nu vor ezita să iasă din maşină şi să te ia la bătaie”, relatează site-ul şi continuă: „Dacă eşti suficient de fraier încât să mergi cu 120 km pe oră într-o zonă cu restricţie de 100 km pe oră şi maşinile trec în trombă pe lângă tine, şoferii aruncându-ţi priviri pline de milă şi ură, ca şi cum s-ar fi aşteptat ca la volan să fie o băbuţă, eşti cu siguranţă în Bucureşti, România”.

Portalul mai semnalează faptul că în Capitală accidentele fac multe victime în rândul participanţilor la trafic, aşa că face un apel la toţi cei care vizitează oraşul să aibă grijă. Ne mai miră, oare? 
Loading...