Vrei un credit de nevoi personale? Iată promoţiile!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Majoritatea băncilor au decis să prelungească promoţiile la creditele de nevoi personale fără garanţii. Specialistul Click! Alexandra Popa ne spune care sunt ofertele verii.

CEC Bank, promoţii până la sfârşitul lui august

CEC Bank a prelungit campania promoţională la creditele de nevoi personale şi la creditele de refinanţare cu asigurare de viaţă şi şomaj în lei până la sfârşitul lunii august.

Astfel, clienţii beneficiază de o dobândă fixă de 9,5% în condiţiile în care rata dobânzii standard este variabilă, dar şi de o reducere la jumătate a comisionului de analiză dosar, noua valoare fiind de 125 lei.

Comisionul de administrare aplicat la soldul împrumutului se ridică la 0,3%.

Cei care semnează în plus o convenţie de virare venit pot contracta o sumă mai mare decât clienţii standard, respectiv 50.000 lei faţă de 40.000 lei.

Garanti Bank, oferte până la finele lui septembrie. Garanti Bank a prelungit promoţia derulată la creditele de nevoi personale pentru varianta de refinanţare în cazul în care se refinanţează credite contractate înainte de intrarea în vigoare a noilor norme BNR până pe 28 septembrie.

Oferta constă în eliminarea comisionului de analiză dosar. Banca oferă şi o perioadă de graţie de 3 luni în primii 3 ani ai creditului.

De asemenea, rata dobânzii la lei este formată dintr-o marjă fixă de 5,37% peste Robor la 6 luni, în vreme ce creditele în euro presupun o rată de dobândă ce încorporează o marjă de 12,87%, peste Euribor la 6 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net