Vrei să cumperi o tabletă electronică? Uite ce modele sunt până-n 1.000 de lei!

Citeste tot despre: 

La început, am folosit calculatoarele, apoi a venit era laptopurilor, iar acum sunt la modă şi lamare căutare tabletele electronice. Îşi doreşti şi tu una? Hai la cumpărături! Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar ofertele care mai de care mai atractive. Reporterii Click! au dat o raită prin magazine şi îţi spun ce modele poţiachiziţiona la preţuri de până-n 1000 de lei.

De ce să-ţi cumperi o tabletă? Motivele ar fi destul de multe, direct proporţional cu avantajele oferite de banalul laptop sau notebook. O tabletă este, în primul rând, de dimensiuni mici şi, astfel, o poţi lua cu tine orinde. Navighezi pe internet şi poţi citi ziare sau cărţi în autobuz, poţi viziona filme, asculta muzică, poţi verifica mailul sau accesa reţelele de socializare. O tabletă îţi permite să descarci o mulţime de programe printre care şi multe jocuri.

De asemenea, poţi face şi fotografii. Este recomandată persoanelor care au nevoie să fie conectate la internet oriunde s-ar afla.

Cumpără din magazine de profil

Tabletele electronice dispun de touchscreen dar unora dintre ele le poţi ataşa chiar şi o tastatură. Evident, preţul lor este mai mare. Însă, fii atent de unde achiziţionezi astfel de produse. Este recomandat să le cumperi din magazine specializate, de profil, care îţi oferă factură, bon fiscal şi garanţie. Şi încă un aspect: cumpără doar mărci cunoscute, de la firme renumite în domeniu. Chiar dacă vei plăti mai mult, vei şti că ai cumpărat un produs de calitate, original.

Vrei un mobil? Iată cele mai accesibile modele!

Dacă ţi se pare că o tabletă costă mai decât îţi permiţi, poate că un telefon ţi se va părea mai ieftin. Mai ales că ofertele sunt numeroase şi avantajoase. În cazul în care nu doreşti un abonament, va trebui să achiţi telefonul integral. Iată câteva dintre cele mai accesibile preţuri.


Uite ce telefoane de lux găseşti în magazine

Dacă îţi doreşti un telefon de fiţe, ar trebui să bagi mâna foarte adânc în buzunare pentru că preţurile sunt destul de piperate.


Loading...