Voi unde petreceţi Ziua Îndrăgostiţilor? Iată câteva idei!

Ultima actualizare:
Zdob si Zdub
Zdob si Zdub

Organizatorii de evenimente se întrec în oferte de Valentine's Day. Concerte, spectacole, filme, toate au ca tematică „dragostea". Dacă nu ţi-ai făcut încă niciun plan şi vrei să-ţi surprinzi jumătatea cu ceva frumos, vă puteţi distra împreună alegând unul dintre spectacolele de mai jos.

Concertul Andreea Bocelli, proiectat la cinema

În seara de 14 februarie, de la ora 20.00, sunteţi aşteptaţi la Grand Cinema Digiplex unde va avea loc proiecţia concertului susţinut de Andrea Bocelli, numit „Love in Portofino". E un spectacol cu adevărat romantic, care acoperă o gamă extinsă de cântece de dragoste binecunoscute. Bocelli a invitat alături de el, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, artişti talentaţi şi apreciaţi: violonista Caroline Campbell, starul german Helene Fischer şi cântăreaţa braziliană Sandy şi însăşi logodnica sa, Veronica Berti. Preţul unui bilet este de 55 lei, dar cumparând două bilete vei plăti doar 95 lei. În plus, cumpărarea biletului la acest eveniment îţi dă posibilitatea câștigării unei invitații de două persoane sau o reducere automată de 10% din preţul biletului pentru spectacolul susținut deAndrea Bocelliîn București, pe 25 mai.

Zdob şi Zdub fac show în AFI Cotroceni

trupa Directia 5
trupa Directia 5

AFI Cotroceni va răsuna de muzică şi veselie pe 14 februarie. Trupa Zdob şi Zdub va susţine un concert, începând de la ora 20, după care urmează o sesiune de autografe. Îngrădiţii cântăreţi moldoveni vor cânta câteva piese de pe noul album, „Basta Mafia", dar şi piese consacrate. Evenimentul face parte din campania ProFM Love Session.

Direcţia 5 ţine un spectacol mai mic

LaLa Band
LaLa Band

Dacă în anii trecut, trupa Direcţia 5 ţinea super concerte de Ziua Îndrăgostiţilor la Sala Palatului din Bucureşti, anul acesta a vrut ceva modest. În seara de 14 februarie va urca pe scena de la Cinema Patria, din Capitală. „E prima dată după 6 ani când nu ne mai concentrăm pe Sala Palatului. Am simţit nevoia unor concerte mai mici, cu lume mai puţină", explică liderul trupei, Marian Ionescu.

LaLa Band cântă la CinemaPRO

Paula Seling
Paula Seling

De Ziua Îndrăgostiților, CinemaPRO te invită să îți surprinzi jumătatea cu o seară unică, în care filmul romantic se îmbină perfect cu muzica bună. Pachetul implică acces la avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună, un meniu Romance și un super concert live LaLa Band, susţinut pentru 539 de persoane prezente în sala CinemaPRO. Seara de joi, 14 februarie, începe la ora 19.00. Biletele costă 150 de lei pentru două persoane.

Paula Seling, la Sala Radio


    Paula Seling
Paula Seling

Joi seara, începând cu ora 19.00, Paula Seling promite un spectacol de zile mari la Sala Radio din Capitală, acompaniată de Big Band-ul Radio, sub bagheta lui Ionel Tudor. Solista va interpreta cântece care marchează momente importante din cariera ei, precum „Ploaie în luna lui marte" sau „Timpul". Biletele costă între 20 şi 30 de lei şi se găsesc la casieria Sălii Radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net