Vine Crăciunul! Uite ce cadouri să le cumperi celor dragi!

Ultima actualizare:
Vine Crăciunul!
Vine Crăciunul!

Vine, vine Moş Crăciun! Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar magazinele au devenit neîncăpătoare: a început goana după cadouri! Reporterii Click! îţi spun ce-ai putea să cumperi şi cât te costă darurile pe care le vei pune sub brad.

Nu ai cumpărat cadourile de Crăciun pentru cei dragi? Grăbeşte-te! Magazinele sunt deja arhipline şi, cu cât amâni mai mult momentul, cu atât vei pierde mai mult timp la cumpărături.

Pentru început, ar trebui să faci o listă cu surprizele pe care şi le doresc cei apropiaţi ţie. Apoi, înarmează-te cu multă răbdare şi hai la shopping! 

Alege cu grijă, compară produsele şi preţurile şi caută magazine care-ţi inspiră încredere. Evită să cumperi de la colţ de stradă sau din piaţă pentru că produsele respective nu sunt de calitate: unele jucării sunt periculoase pentru cei mici,  cosmeticele sunt contrafăcute, hainele de proastă calitate. Ştii că iubitul sau soţul tău îşi doreşte un ceas?

Sau că iubita ta vrea un parfum? Alege magazine specializate şi cumpără de la firme cunoscute.  Atenţie! Nu este recomandat să cumperi cadouri animale de companie, păsări exotice sau peşti! Şi, evident, nici ce-ţi place ţie.

O femeie nu va fi deloc încântată să primească o bormaşină, iar un bărbat nu va fi deloc fericit să se trezească cu lumânărele parfumate. Uite ce cadouri găseşti în magazine pentru femei, bărbaţi şi copii!

Vine Crăciunul!
Vine Crăciunul!


    Vine Crăciunul!
Vine Crăciunul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net