VIDEO Planul bărbaților gay pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex

Ultima actualizare:

    Planul bărbaților gay pentru legalizarea căsătoriilor
Planul bărbaților gay pentru legalizarea căsătoriilor

Bărbații gay s-au gândit la o soluție pentru a fi legalizate căsătoriile între persoanele de același sex. Ei amenință că se vor căsători cu femei și astfel bărbații heterosexuali vor rămâne singuri.

Căsătoria oficială dintre doi bărbaţi sau dintre două femei nu este recunoscută la nivel federal, dar este recunoscută în opt dintre cele 50 de state americane şi în capitala federală Washington. Maryland și Maine s-au alăturat, de curând, statelor în care a fost legalizată căsătoria între persoanele de același sex.

Pentru celelalte state, bărbații de la College Humor au dat un ultimatum: ori intra în legalitate căsătoria cu persoane de același sex, ori bărbații heterosexuali riscă să rămână singuri, fiindcă bărbații gay se se vor căsători cu femei.

Șansele ca aceștia să cucerească o femeie sunt mai mari decât în cazul heterosexualilor, întrucât bărbații gay sunt mult mai atenți la detalii, merg la sala de fitness, ceea ce e placul femeilor, știu să gătească, să meargă la evenimente artistice și mai presus de toate ei sunt capabili să asculte o femeie ore în șir.

Tot ceea ce pot ei să facă pentru a cuceri o femeie e prezentat în filmulețul pe care l-au postat pe site-ul College Humor. Dacă planul lor va funcționa rămâne de văzut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net