Veste uriașă pentru români! Dacă iei bani pe drepturi de autor trebuie să știi ce o să facă ANAF!

Ultima actualizare:

    ANAF
ANAF

Formularul 600 a fost una dintre veștile proaste ale începutului de an pentru cei plătiți pe drepturi de autor. Unii au depus, alții au așteptat, iar cei din urmă se pare că au avut de câștigat mai mult.

Declarația 600 trebuia depusă până pe 31 ianuarie. Mai mult, ANAF a reușit, cu greu, să creeze cadrul pentru a o putea depune online. Totuși, site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a fost blocat pe 22 ianuarie. Asta în condiţiile în care câteva sute de mii de cetățeni trebuiau să se achite de depunere până la finalul lunii.

Liviu Dragnea a declarat în cursul zilei de 22 ianuarie că în urmă unei întâlniri cu prim-ministrul României, colegi din ALDE și ministrul de Finanțe Ionuț Mișa a cerut amânarea până la 1 martie. Se va face asta printr-o ordonanță de urgență.

„[Facem asta] pentru a le da posibilitatea ca în perioada următoare să meargă până la eliminarea formularului 600. Asta cu condiţia să găsească soluţia pentru ca persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuţii să rămână asigurate în sistemul de asigurări. Şi să găsească o soluţie civilizată pentru a evita disconfortul celor care au fost sau cei care ar trebui să meargă să depună această declaraţie”.

Vezi ce schimbări majore vor fi făcute pentru delcarația 600!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net