Vama Veche, pustie de 1 mai! Un DJ dă petrecere singur pe plajă

Ultima actualizare:

    Un DJ le-a făcut o surpriză plăcută oamenilor aflați acasă, de 1 MaiFoto: captură video Amphora Vama Veche
Un DJ le-a făcut o surpriză plăcută oamenilor aflați acasă, de 1 MaiFoto: captură video Amphora Vama Veche

Trăim vremuri neimaiîntâlnite! Din cauza pandemiei de cronavirus, toate stațiunile din România, de la munte și de la mare, sunt pustii. Oamenii petrec 1 Mai acasă, iar pe plaja din Vama Veche, un DJ s-a hotărât să dea petrecere singur.

Soarele a răsărit singur în Vama Veche de 1 mai, în acest an! Un DJ a vrut să le facă o bucurie oamenilor aflați acasă și dat o petrecere de unul singur pe plajă. Acesta transmite LIVE pe pagina de Facebook Amphora Vama Veche, pentru a-i ajuta pe cei de acasă să se simtă mai aproape de locul lor preferat. DJ-ul a început petrecerea încă de la răsăritul soarelui. Restaurantele și pensiunile sunt închise, iar autoritățile nu au încă o dată pentru redeschiderea sezonului turistic, scrie Digi24.

Arafat: Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă, în România

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că românii ar trebui să-şi petreacă concediile în România, unde pot controla mai bine lucrurile şi nu riscă să fie blocaţi prin aeroporturi aglomerate. De asemenea, Arafat spune că ar fi un ajutor pentru industria românească. Despre momentul în care va începe sezonul turistic, Arafat a spus că nu poate oferi date certe, dar cu siguranţă nu de la 1 Mai, relatează news.ro.

”Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă. Adică acasă, în România, nu acasă la ei neapărat, dar în România. Şi asta din două motive: este mult mai uşor să lucrezi la acest lucru şi eviţi să stai blocat undeva printr-un aeroport. Doi, este un sprijin pentru industria noastră, care are nevoie de noi acum, în această perioadă. Când va începe şi cum va fi, chiar nu pot să vă spun până nu vedem evoluţia virusului. Însă clar că nu din 1 mai, asta este clar”, a declarat Raed Arafat, joi seară (30 aprilie), la Antena 3.1 m

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net