Un tren a deraiat în Bistriţa-Năsăud. Viaductul, şinele şi marfa sunt făcute praf

Ultima actualizare:

Traficul feroviar între localităţile Telciu şi Fiad, din judeţul Bistriţa-Năsăud, este blocat, de miercuri seară, după ce trei vagoane ale unui tren de marfă format din 37 de vagoane şi încărcat cu buşteni s-au răsturnat, informează Mediafax. Alte patru vagoane au sărit de pe şine. Din cauza acestui incident, trei trenuri de călători au rămas blocate pe şine.

În urma acestui accident, trei trenuri de călători şi perechile acestora au rămas blocate. Este vorba despre trenurile InterRegio pe relaţia: Sighetu Marmaţiei- Bucureşti, Sighetu Marmaţiei- Timişoara şi Sighetu Marmaţiei - Budapesta şi perechile acestor trenuri, scrie Agerpres.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud, Ioan Mureşan, a declarat, pentru Mediafax, că este vorba despre trenul 43622, care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei - Dej.

„Garnitura cu 37 de vagoane încărcate cu buşteni a deraiat între localităţile Fiad şi Telciu. Nu sunt răniţi", a declarat Ioan Mureşan, citat de Medifax.

„Din câte am înţeles de la ei, linia e grav afectată. De altfel, în zona aceasta s-a circulat cu viteză redusă tocmai din cauza stării deplorabile a liniei ferate. Acum, probabil că va fi nevoie de câteva zile să fie refăcută infrastructura feroviară. Problema este că trebuie să mai vină trenuri dinspre Sighet cu direcţia Timişoara şi Bucureşti. Nu ştiu cum vor face. Poate vor transborda călătorii. Nu s-a luat nici o decizie în acest sens”, a spus Sever Mureşan, primarul comunei Telciu, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, este nevoie de utilaje care să repună vagoanele pe şine şi să încarce buştenii care s-au împrăştiat în urma răsturnării celor trei vagoane.

Transbordarea călătorilor din trenurile blocate a fost efectuată de SNCFR cu mijloace auto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net