Un director de liceu, într-o carte dedicată elevilor: «Fata asta, udă, dorindu-şi să se f...ă, s-a uitat la mine uluită când am plecat» PASAJE ŞOCANTE

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un director de la Colegiul Naţional "Iulia Hasdeu" din Lugoj este autorul unei cărţi care a stârnit vâlvă în spaţiul public, după ce a fost readusă în actualitate de ziarul "Redeşteptarea", la un an de la apariţie.

Volumul se numeşte "Nefinisate opere postume" şi îl are ca autor pe Horaţiu Suciu, profesor de istorie director adjunct la liceul bănăţean. Cartea conţine pasaje şocante, probabil fără precedent pentru un profesor din sistemul educaţional românesc.

Reproducem câteva pasaje cenzurat, în care Suciu vorbeşte despre sex şi masturbare, aşa cum apar pe redesteptarea.ro.

"Odată, într-o discotecă, m-am dat la o tipă. Am dat-o peste cap atât de tare, că mi-a zis să merg cu ea în toaleta femeilor. Şi m-am dus. A fost straniu să mă p..ş în buda femeilor. (...) Fata asta, căreia nu-i ştiam nici numele, udă, dorindu-şi să se f...ă, s-a uita (sic!) la mine uluită când am plecat. Nici n-am încercat să fac efortul să mi-o scol".

„Am frecat un ness, turnând peste două degete de rom şi m-am lăsat convins că seara trecută reuşisem să am o erecţie (după cât timp?) şi să mă masturbez. Mi-am privit palma şi ceea ce am văzut m-a făcut să zâmbesc satisfăcut de noul nivel de indecenţă atins de mintea mea. Doar că, după o atentă observaţie, ceea ce părea un desen cu pix roşu al unei p...e s-a dovedit a fi o evoluţie a iritaţiei. (...) Nu m-am putut abţine şi, întâi curios ca un explorator, am început să mă mângâi cu degetul mijlociu de la mâna dreaptă. A fost atât de bine, că am repetat activitatea de mai multe ori de-a lungul zilei".

„Relaxat, mi-am băgat mâna stângă între picioare (dreapta era ocupată cu un pahar imens). Penisul a început să mi se întărească şi, pe nesimţite, a pătruns în crăpătura nerăbdătoare ce i se oferea cu teamă".

Cartea a apărut în toamna anului 2011, iar la lansare au venit şi o parte dintre elevii pentru care profesorul Horaţiu Suciu spune că a scris-o.

Sursă text şi foto: redesteptarea.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net