Uite la ce să fii atent când cumperi covoraşul de pus la uşă

Ultima actualizare:

Curăţenia din locuinţă depinde foarte mult de existenţa unui preş de pus la uşă dar şi de calitatea acestuia. În magazine găseşti tot soiul de modele: simple, clasice, extravagante , în culori iuni sau decorate cu figurine vesele. Iată care sunt cele mai indicate produse pe care le poţi cumpăra pentru a menţine curăţenia în casă cât mai mult timp.

Covor din cauciucSunt foarte rezistente şi se spală uşor, folosind un furtun cu apă la o presiune mai mare. Se usucă repede, iar perii deşi din cauciuc curăţă talpa pantofilor inclusiv printre striaţii. Dacă te decizi să cumperi un covor din cauciuc, vei scăpa de-o altă grijă: nu se va mai deşira precum cele din material textil. Este cel mai recomandat produs, mai ales în sezonul rece.

Covor cu peri sârmoşiSunt cele mai bune, pentru că sunt foarte rezistente, greoaie şi nu aluneca pe pardoseală. Perii deşi, subţiri dar sârmoşi curăţă perfect încălţămintea, chiar şi printre straţiile tălpii. Acest gen de ştergător poate fi cumpărat în sezonul rece, când afară plouă,  sunt bălţi şi noroaie.

Covor gen mochetăSe găsesc în orice hipermarket, sunt foarte ieftine şi se spală foarte uşor. Subţiri, preşurile gen mochetă sunt idicate pentru perioada de vară, când afară nu sunt bălţi şi nici noroaie. Se găsesc în culori închise: gri, negru, albastru petrol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net