Uite ce aparate îşi doreşte copilul tău!

Ultima actualizare:

Telefon mobil, 300 - 1.000 lei

În ziua de azi, telefoanele mobile nu mai sunt de mult un lux. Toţi cei care au avut primul telefon, îşi doresc acum un model mai nou, mai bun şi mai interesant. Cele mai dorite telefoane au conexiune la Internet şi cameră foto încorporată. În materie de preţuri, telefoane mobile pot fi cumpărate fără abonament şi la sume de sub 300 de lei!

Mp3 player, Mp4 player, 150 - 300 lei

De la mp3 la mp4 diferenţa este mică, dar semnificativă. Pe un mp4 player poţi urmări videoclipuri şi poze, pe lângă clasica funcţie de la mp3 player şi anume de a asculta oriunde, oricând muzica ta favorită. Preţurile pentru aceste gadgeturi se află in zona 150 - 200 lei.

Laptop, 1.000- 1.500 lei

Nu există un sistem de divertisment mai bun decât un calculator. Şi dacă acesta este unul portabil şi optimizat pentru cele mai bune performanţe multimedia, nu există îndoială: tinerii şi-l doresc foarte tare!

iPod 200 - 800 lei

Pentru popularitatea iPod-ului nu sunt vinovaţi doar adolescenţii. iPod-ul are la fel de mult succes în rândul tinerilor cât şi în rândul adulţilor sau al copiilor. Poţi stoca foarte multă muzică pe el şi îl poţi lua cu tine peste tot. E ca un dispozitiv pe care ai muzică oriunde, oricând.

Puteţi alege din numeroase modele, de diferite mărimi, caracteristici sau preţuri. Unele versiuni de iPod nu suportă conţinut video, pe când altele da. Puteţi alege şi în funcţie de capacitatea de stocare, începând de la 2 GB pentru iPod shuffle şi ajungând la 160 GB pentru iPod classic.

Căşti 50 - 150 lei

O pereche de căşti bune este printre cele mai căutate gadget-uri de către iubitorii de muzică.Adolescenţii nu sunt o excepţie. Şi ei au nevoie de căşti bune! Mai ales de la apariţia playerelor de muzică portabile, oamenii, dar mai ales tinerii, au încorporat muzica şi mai mult în viaţa lor. Ei ascultă muzică pe drumul spre liceu sau facultate şi chiar atunci când aleargă în parc.

Game Boy Advance, 600 - 1.000 lei

Game Boy Advance, adesea prescurtat GBA, este o consolă portabilă pentru jocuri video. Şi cum un sistem de joc excelent este visul oricărui adolescent, nu e de mirare că GBA se numără printre preferinţele acestora. Game Boy Advance este unul dintre acele dispozitive pe care orice adolescent şi l-ar dori.

Cameră digitală, 300 - 600 lei

În fiecare dintre noi se ascunde un fotograf. Mai ales în perioada adolescenţei, tinerii sunt supuşi diferitelor influenţe exercitate de către prietenii lor. E perioada în care vor să aibă cât mai multe amintiri, şi ce modalitate mai bună decât „stocarea" lor cu ajutorul aparatului de fotografiat digital. Astfel, pozele pot fi foarte uşor transferate şi păstrate în calculator, un alt gadget de care tinerii nu se lipsesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net